Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Turkiye nin temerrude dusme riski oldugunu dusunuyor musun. Cok kotu bir zamanda yakalandik bu viruse. Olumlu dusunup bir kac aya bitmesini umut ediyoruz ama bu bizim bilmedigimiz bir sey ve nereye varacak bilmiyoruz.
    Şu an dünyada finansal piyasalar bitik. Gereksiz hareket yapmazlar. Zaten CDS fiyatlıyor. Para işleri gerçekçilik üzerine yürüyor.

Son Suriye'deki IHA lar ile yapılan şov o bakımdan iyi oldu.

Fransa ABD den altınları istemiş alamamış, keza Almanlar da istemiş alamıyormuş.

Böyle durumlarda vade uzatımı oluyor, bakan Albayrak uzun vadeli borç vermek isteyenler var kabul etmiyoruz dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. O kadar hisse taşıyan adam covid taşımış çok mu

Onu da tasiyiverir üstelik hisseden daha uzun taşıması gerekeceğini de zannetmiyorum , o covidi i bırakmasa covid onu bırakır

777 adet GÜL; Hayat her zaman sürprizlerle doludur. Sevginin ne olduğunu bu zamana kadar bilmeyen ve yaşamayan birisi olarak kendinizi düşünüyorsunuz. Size aşkı ve sevginin ne olduğunu öğreten ve hayatınızın akışını değiştirdiğine inandığınız 777 gün boyunca gerçek anlamda zevk veren birisiyle beraber olduğunuza inandığınızda. Aşk ve sevgi dendiğinde, size tek anlamıyla onu hatırlattığına, gülmek ve mutluluk dendiğinde sadece onu gördüğünüzde, onun hayatınızdan çıkarsa, ölüden farkı olmayacağınıza inanıyorsanız eğer 777 gül gönderin. 777 gülün anlamı kelimelerle anlatılamayacak, bakışlarla hissedilmeyecek ve hiç bir kişinin yerini dolduramayacak kadar çok sevdiğinizi ve yaşadığınızı anlatır.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komşunun niyeti periyodik köpek gezdirecek bir adam, önce ondan kurtulması lazım.
    Bu iliski yurumez

5. Hafta sonu piyasalar da kapalıyken sokağa çıkma yasağı gelme ihtimali %90. pazartesi longcular için teminat ekleme yada mc günü olabilir

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ben bu baslikta virüs taşıyanları engelliyorum, bana bulasmasin diye
    [emoji40][emoji40][emoji40]
    Ne kadar engelleyebilirsiniz ki, bak beni ess gecmişin sana bulaştırdım bile
    en iyisi mi virüslerle yaşamayı öğrenmek hayatta kalmanın en garantili yolu
    Şaka bi yana iyiki haftasonu a girdik, ptesi zopalamayı unutur belki pelloş
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    aşılar nerede üretiliyordu biliyon mu? kim tarafından ne zaman kapatıldı o kurum biliyon mu? kapatıldığı yıl 2011...kim kapattı seninkiler...zaten ya satarlar ya kapatırlar...başka bildikleri yok...ha bi de bol bol beton dökme işi var...

Alıntı Originally Posted by TheCats Yazıyı Oku
    Bak yazdığın doğru ama yanlış kişiye alıntı yaptın bana değil bu meraklı arkadaşa yazacaktın

8.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Madem doğrunun yanindasin, darbe gecesi şehit olan halka polise mundar oldular derken doğrunun yanındaydin dimi? Şe.szlikk yapma herşeyi siyasete bağlama, korkar herif en sonunda kafamı bozacaksin huzurun kacicak.
    Senle muhatap olmuyorum

Senin ne olduğun belli

Her sefer gelip bana laf sokmaya çalışıyorsun

Sana kemik atan var mı yok

Senin kuyruk acın ne

Yazı sana hitaben mi yazılmış

Niye üstüne alındın

Ayrıca senin söylediğin gibi ifadelerim yok

O da yalan ...

Sana tek soru ; darbeyi kim yaptı ?

Feto

Feto kim ?

Senin yıllarca hocam hocam diye salya sümük Peşinden koştuğun adam di mi

Bir daha da benim yazımı alıntılama

Hadi güle güle
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Sayfa 336/1001 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •