Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Italya'da bugun de 793 kisi aramizdan ayrildi. Tamam yasli kesim cok fazl bu bir etken ama obur trafta Almaya ornegi var 9 kisi olu var bugun. Roche kesin buldu ilaci bunun baska aciklamasi olamaz

2.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Yav ne kadar büyütüldü bu italya yanarken çin neden düzeldi çin bu işi çözdü.ilacı hazır ve dayana bildiği kadar dayanıp ülkelerin çöküşünü izliyor bize ne olacak biz ne yapacağız
    Eninde sonunda bütün ülkeler bir şekilde çıkacak bu durumdan.Önemli olan bu sürenin uzunluğu. Süre uzadıkça can kaybı ve hasta sayısı artıyor. Ayrıca küçük büyük demeden işletmelerin çoğu kapalı veya daha az çalışıyor.
    Herkes ölüp bitecek dünyada hayat duracak diye bir şey olmayacağına göre hasar da alsa dünya ve ülkemiz kaldığı yerden devam edecek.Bu er geç hallolur da asıl bizim yıllarca yerinde sayan hulk ne olur ona nasıl ilaç bulcaz
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Yav ne kadar büyütüldü bu italya yanarken çin neden düzeldi çin bu işi çözdü.ilacı hazır ve dayana bildiği kadar dayanıp ülkelerin çöküşünü izliyor bize ne olacak biz ne yapacağız
    diyoruz ki tüm akçelerini borsaya yatırma diyoruz.
    sepetteki yumurtalar diyoruz.
    ülkenin borç stoku 1,40 trilyon dolar
    elin suriyelisinden banane
    banane arkadaş banane
    banane ensardan muhacirden banane
    60 milyar dolar harcanmış, hakkımı helal edeceğim derken ,kime edeyim
    bu suriyeliyemi edeyim hakkımı helal.
    bunun babası da atası da sevmezdi bu ülke insanını.

suriye beka vadisinde 15 sene pkk yı besledi, kendileri destek verdi, çocuklarını bile verdiler pkk ya
    suriye halkı çıkıp yan komşumuz türkiye'ye zarar vermeyelim dedi mi?
    benimle mi kazanıyor parayı.
    benim ödediğim sgk sağlık primiyle hastahaneye gidiyor.ben ise özel hastahaneye gidiyorum suriyeli çoğunluğunda.
    hepsine maaş yatıyor.

suriyelinin özelliği nedir bakmak zorunda mıyım?
    benim ülkemin parasını sureyeliye neden yediriyorsun.

şimdi esas konuya gelelim.
    iblib meselesi suriye meselesi terör meselesi bunun bize zararı herhalde 500 milyar tl olmuştur.
    bu zamanda yedek akçemiz yoksa piyasayı destekleyemeyiz.
    burada kalkış o kadar kolay olmayacaktır.

virüs bilinmiyor.abd piyasalarındaki düşüş ilacın yalan olmasıydı.
    komplo teorisine göre dünyanın 3/2 si ölmesi gerek diyor yahudiler.

diğer yandan çin en büyük bela oldu.dünyayı esir almak için kendi halkımı bile öldürürüm diyor.

herkesin umduğu ilk önce sağlık.
    sağlık.
    sağlık.

bunlar denmeden ,ülkeler birbirlerine uçuş yasağını kaldırmadan piyasanın düzeleceğini zannetmiyorum.

yani 2 gün üst üste adam gibi yeşil olalı.volatileli molatileli değil adam gibi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. Çinde çok sert tedbirler alındı ve uygulandı. Bizde insanlar toplu taşımayı kullandıkça, pazar markette ve sahillerde içiçe oldukça nasıl olacak bu iş. Insanların bir kısmı belki çoğu eve kapanmış misafir bile kabul etmiyorken diğer yandan dışarıda iç içe insanlar.Tamam zor hayatın carklarin durması ama yapınca tam yapılmalı tedbirler,kaçak olmamalı. Tahminim önümüzdeki 1 hafta içinde daha sıkı tedbirlerin açıklanacağı şeklinde.

Bu arada Abd deki 4 senatöre Şubat sonlarında salgının gidisatiyla ilgili özel bilgi sızdırıldığı ve bunların da hemen ağırlığı otel sahibi şirketlerin hisseleri başta olmak üzere yüklü miktarda hisse satışı yaptığı ortaya çıktı. Abd de bu durumun etik olup olmadığı tartışılıyor. Sadece etik olmayan buysa yaptıkları arasında, helal olsun onlara derim.
    Yatırım tavsiyesi değildir

Valla ortak yüzde yüz maldayım yapacak hiç birşey yok.... tam düze çıkacaz derken başımız müsübetten kurtulmuyor

6.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Valla ortak yüzde yüz maldayım yapacak hiç birşey yok.... tam düze çıkacaz derken başımız müsübetten kurtulmuyor
    Ortak ben de öyleyim. Her krizde bu öncekinden farklı denir,doğru hepsi farklıdır zaten,hayat durmuş bitmiş gibi görünür. Buradan aşağısı da olabilir bilmiyoruz.Ama inandığım bir şey var;hayat devam edecek yoksa elimizde nakit altın dolar olması da fayda etmez.Yalnız bu gibi süreçlerde sahibi olunan hisselerin krizi atlatabilecek özellikte olması önemli.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Alıntı.

COVID19 Bir uzm. doktorun mesajı şöyle: Dün itibari ile 4 hekim pozitif olması nedeniyle hastanemizde karantinaya alındı. 1 ortopedist 1 onkolog 1 acil hekimi 1 göğüs hastalıkları uzmanı Hekimlerin en büyük endişesi koruyucu ekipmanın yeterli olmaması SağlıkçılarınSağlığı.
    Son düzenleme : Berk Dogan; 21-03-2020 saat: 21:47.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 396/1003 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •