Italya'da bugun de 793 kisi aramizdan ayrildi. Tamam yasli kesim cok fazl bu bir etken ama obur trafta Almaya ornegi var 9 kisi olu var bugun. Roche kesin buldu ilaci bunun baska aciklamasi olamaz
Italya'da bugun de 793 kisi aramizdan ayrildi. Tamam yasli kesim cok fazl bu bir etken ama obur trafta Almaya ornegi var 9 kisi olu var bugun. Roche kesin buldu ilaci bunun baska aciklamasi olamaz
Eninde sonunda bütün ülkeler bir þekilde çýkacak bu durumdan.Önemli olan bu sürenin uzunluðu. Süre uzadýkça can kaybý ve hasta sayýsý artýyor. Ayrýca küçük büyük demeden iþletmelerin çoðu kapalý veya daha az çalýþýyor.
Herkes ölüp bitecek dünyada hayat duracak diye bir þey olmayacaðýna göre hasar da alsa dünya ve ülkemiz kaldýðý yerden devam edecek.Bu er geç hallolur da asýl bizim yýllarca yerinde sayan hulk ne olur ona nasýl ilaç bulcaz
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
diyoruz ki tüm akçelerini borsaya yatýrma diyoruz.
sepetteki yumurtalar diyoruz.
ülkenin borç stoku 1,40 trilyon dolar
elin suriyelisinden banane
banane arkadaþ banane
banane ensardan muhacirden banane
60 milyar dolar harcanmýþ, hakkýmý helal edeceðim derken ,kime edeyim
bu suriyeliyemi edeyim hakkýmý helal.
bunun babasý da atasý da sevmezdi bu ülke insanýný.
suriye beka vadisinde 15 sene pkk yý besledi, kendileri destek verdi, çocuklarýný bile verdiler pkk ya
suriye halký çýkýp yan komþumuz türkiye'ye zarar vermeyelim dedi mi?
benimle mi kazanýyor parayý.
benim ödediðim sgk saðlýk primiyle hastahaneye gidiyor.ben ise özel hastahaneye gidiyorum suriyeli çoðunluðunda.
hepsine maaþ yatýyor.
suriyelinin özelliði nedir bakmak zorunda mýyým?
benim ülkemin parasýný sureyeliye neden yediriyorsun.
þimdi esas konuya gelelim.
iblib meselesi suriye meselesi terör meselesi bunun bize zararý herhalde 500 milyar tl olmuþtur.
bu zamanda yedek akçemiz yoksa piyasayý destekleyemeyiz.
burada kalkýþ o kadar kolay olmayacaktýr.
virüs bilinmiyor.abd piyasalarýndaki düþüþ ilacýn yalan olmasýydý.
komplo teorisine göre dünyanýn 3/2 si ölmesi gerek diyor yahudiler.
diðer yandan çin en büyük bela oldu.dünyayý esir almak için kendi halkýmý bile öldürürüm diyor.
herkesin umduðu ilk önce saðlýk.
saðlýk.
saðlýk.
bunlar denmeden ,ülkeler birbirlerine uçuþ yasaðýný kaldýrmadan piyasanýn düzeleceðini zannetmiyorum.
yani 2 gün üst üste adam gibi yeþil olalý.volatileli molatileli deðil adam gibi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Çinde çok sert tedbirler alýndý ve uygulandý. Bizde insanlar toplu taþýmayý kullandýkça, pazar markette ve sahillerde içiçe oldukça nasýl olacak bu iþ. Insanlarýn bir kýsmý belki çoðu eve kapanmýþ misafir bile kabul etmiyorken diðer yandan dýþarýda iç içe insanlar.Tamam zor hayatýn carklarin durmasý ama yapýnca tam yapýlmalý tedbirler,kaçak olmamalý. Tahminim önümüzdeki 1 hafta içinde daha sýký tedbirlerin açýklanacaðý þeklinde.
Bu arada Abd deki 4 senatöre Þubat sonlarýnda salgýnýn gidisatiyla ilgili özel bilgi sýzdýrýldýðý ve bunlarýn da hemen aðýrlýðý otel sahibi þirketlerin hisseleri baþta olmak üzere yüklü miktarda hisse satýþý yaptýðý ortaya çýktý. Abd de bu durumun etik olup olmadýðý tartýþýlýyor. Sadece etik olmayan buysa yaptýklarý arasýnda, helal olsun onlara derim.
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Valla ortak yüzde yüz maldayým yapacak hiç birþey yok.... tam düze çýkacaz derken baþýmýz müsübetten kurtulmuyor
Ortak ben de öyleyim. Her krizde bu öncekinden farklý denir,doðru hepsi farklýdýr zaten,hayat durmuþ bitmiþ gibi görünür. Buradan aþaðýsý da olabilir bilmiyoruz.Ama inandýðým bir þey var;hayat devam edecek yoksa elimizde nakit altýn dolar olmasý da fayda etmez.Yalnýz bu gibi süreçlerde sahibi olunan hisselerin krizi atlatabilecek özellikte olmasý önemli.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Alýntý.
COVID19 Bir uzm. doktorun mesajý þöyle: Dün itibari ile 4 hekim pozitif olmasý nedeniyle hastanemizde karantinaya alýndý. 1 ortopedist 1 onkolog 1 acil hekimi 1 göðüs hastalýklarý uzmaný Hekimlerin en büyük endiþesi koruyucu ekipmanýn yeterli olmamasý SaðlýkçýlarýnSaðlýðý.
Son düzenleme : Berk Dogan; 21-03-2020 saat: 21:47.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri