Ýlker Aycý biraz önce Cnn' de programdaydý...
Yönetim kurulunun almýþ olduðu kararý genel kurula sunup onay alýr almaz geri alýma baþlayacaklarýný beyan etti...
Benim anladýðým halkb, ekgyo geri alýmlarý gibi fazla bekletmeyecek gibi...
Devletten de finansal dahil her türlü yardýmý aldýklarýný belirtti...
Dýþ hatlarda 5-6 uçuþ rotasý kalmýþ

onlarý saydý...
Yerel uçuþlarda ihtiyaca göre ayarlandýðýný, sayýnýn da düþtüðünü belirtti...
Anadolu jetin tam yurt dýþý uçuþlarýnýn baþlayacaðý sýrada patlak veren bu olayýn bitiminde kaldýðý yerden daha güçlü bir þekilde devam edeceðini ve dýþ hatlarda da düþük maliyetli sýnýfýnda iyi yerlere geleceðini belirtti...
En büyük rakiplerimzden biri olan Lufthansa ile ortak olduðumuz sun express' inse çok iyi iþ baþardýðýný, Antalya' ya inen uçaklarýn %56' sýnýn sunexpress uçaklarý olduðunu belirtti...
Hiç bir çalýþaný iþten çýkarma gibi bir planlarýnýn olmadýðýný belirtti...
Atlas jetin kriterleri saðlayan ve ihtiyaç halinde personeline baþta pilotlarý olmak üzere kapýmýzýn açýk olduðunu belirtti...
Bu iþin sonunda daha yüksek sayýlý taleplerin olacaðýný bir kýsým zararýn bu sayede telafi edileceðini ve bunun için hazýrlandýklarýný belirtti...
Bilet deðiþikliði için teleþa gerek olmadýðýný internet dahil her yerden hizmet verdiklerini belirtti...
Bu iþin sonunda daha yüksek sayýlý taleplerin olacaðýný bir kýsým zararýn bu sayede telafi edileceðini ve bunun için hazýrlandýklarýný belirtti...
Hissedarlarýn da þirketin aklýnda olduðunu bir kaç cümle ile vurguladý...
Þu andaki önceliðin mevcut düzende varlýklarý korumanýn ve problemin ortadan kalktýðý ana hazýrlanmak olduðunu belirtti...
Kýsaca benim aklýmda kalanlar bunlar...
Umarým dediklerini baþarýrlar, paylaþmak istedim...
Yer Ýmleri