Hocam bir brisa yorumu alsam . günlük ve aylık grafikte lütfen. Teşekkürler. Saygılarımla
Hocam bir brisa yorumu alsam . günlük ve aylık grafikte lütfen. Teşekkürler. Saygılarımla
RYSAS, BAKAB yorum lütfen, Syg,
selamlar
Hocam YYAPI musait oldugunuzda emekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. Kisa vade
YYAPI,
trendini beğendiğim bir kağıt. düzeltme yapa yapa çok güzel bir trend oluşturdu ve devam ettiriyor gibi. 1,40 üzerinde ilk hedefler 1,57 ve 1,52 bantları olabilir.
BAKAB,
takip etmediğim b grubu bir kağıttı. fakat baktıktan sonra güzel olabilir diye düşünüyorum. geçen sene ilk çeyreğe göre bilançosu oldukça iyi gelmiş. 4,09 da boşluğu var ama bu bilançoyu devam ettirebilirse güzel olur orta vadede görüşündeyim.
RYSAS,
güncel grafik
BRISA,
günlük grafiğe göre muhtemel noktaları işaretledim. uzun avdede bir düşüş trendinde. ocak 2015ten bu yana. kısa vadeli yükseliş trendine girmiş gibi. 7,10 üzerinde alışlarlda bir hızlanma olabilir ve 7,40lı bantlar üzerinde tekrar iyi bir yükseliş trendine girebilir gibi.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
Sayın Jamiryo,
Göltaş adam olur mu? Ne dersiniz istikrarsızlık devam mı? Grafik-yorum
Bir de SİNPAŞ alsak? Grafik- yorum
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GOLTS,
biraz enteresan bir kağıt. bu sefer biraz daha uzun bakayım istedim,günlük grafiği baz alarak baktım. 21 temmuzda bir dip gördükten sonra yükseliş trendine girmiş. yeşil bantlar işaretlediğim yükseliş trendi fiyatları baz alarak yaptığım bir trend ve fena değerler vermediğini düşünüyorum. alt kısımda bir taşma var bunu da bir tuzakmış gibi düşünebiliriz bence zaten 3 günlük bir süreç o kısım. adam olur mu kısmına gelince. uzun vadede yükselişe geçmiş gibi ama düzeltmeleri de keyifsiz oluyor bence.
şöyle bir örnek verilebilir, o tarihlerden bu yana son kapanışa göre, yaklaşık değerler olmak kaydıyla golts %25, XU100 %34, garan %40, kchol %47 gibi bir getiri sağlamış. bu piyasada endekse ve bazı örneklediğim kağıtlara göre geride bir performans sergilemiş. bu performansını düzeltmesi için bence bir hikayesi haberi olumlu gelişmeleri olmalı.
kritik olabileceğini düşündüğüm seviyeleri işaretledim ve geri kalan yorumu size bırakıyorum
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
Çok teşekkür ederim Sayın Jamiryo..
Ayrıca SİNPAŞ a da bakabilirseniz memnun olurum.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ittfk bakabilirmiyiz hocan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri