Hocam bir brisa yorumu alsam . günlük ve aylýk grafikte lütfen. Teþekkürler. Saygýlarýmla
Hocam bir brisa yorumu alsam . günlük ve aylýk grafikte lütfen. Teþekkürler. Saygýlarýmla
RYSAS, BAKAB yorum lütfen, Syg,
selamlar
Hocam YYAPI musait oldugunuzda emekleriniz icin cok tesekkur ediyorum. Kisa vade
YYAPI,
trendini beðendiðim bir kaðýt. düzeltme yapa yapa çok güzel bir trend oluþturdu ve devam ettiriyor gibi. 1,40 üzerinde ilk hedefler 1,57 ve 1,52 bantlarý olabilir.
BAKAB,
takip etmediðim b grubu bir kaðýttý. fakat baktýktan sonra güzel olabilir diye düþünüyorum. geçen sene ilk çeyreðe göre bilançosu oldukça iyi gelmiþ. 4,09 da boþluðu var ama bu bilançoyu devam ettirebilirse güzel olur orta vadede görüþündeyim.
RYSAS,
güncel grafik
BRISA,
günlük grafiðe göre muhtemel noktalarý iþaretledim. uzun avdede bir düþüþ trendinde. ocak 2015ten bu yana. kýsa vadeli yükseliþ trendine girmiþ gibi. 7,10 üzerinde alýþlarlda bir hýzlanma olabilir ve 7,40lý bantlar üzerinde tekrar iyi bir yükseliþ trendine girebilir gibi.
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum, yazdýklarým, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Tamamen bilgi ve eðitim amaçlý olup kendi düþüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
Sayýn Jamiryo,
Göltaþ adam olur mu? Ne dersiniz istikrarsýzlýk devam mý? Grafik-yorum
Bir de SÝNPAÞ alsak? Grafik- yorum
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GOLTS,
biraz enteresan bir kaðýt. bu sefer biraz daha uzun bakayým istedim,günlük grafiði baz alarak baktým. 21 temmuzda bir dip gördükten sonra yükseliþ trendine girmiþ. yeþil bantlar iþaretlediðim yükseliþ trendi fiyatlarý baz alarak yaptýðým bir trend ve fena deðerler vermediðini düþünüyorum. alt kýsýmda bir taþma var bunu da bir tuzakmýþ gibi düþünebiliriz bence zaten 3 günlük bir süreç o kýsým. adam olur mu kýsmýna gelince. uzun vadede yükseliþe geçmiþ gibi ama düzeltmeleri de keyifsiz oluyor bence.
þöyle bir örnek verilebilir, o tarihlerden bu yana son kapanýþa göre, yaklaþýk deðerler olmak kaydýyla golts %25, XU100 %34, garan %40, kchol %47 gibi bir getiri saðlamýþ. bu piyasada endekse ve bazý örneklediðim kaðýtlara göre geride bir performans sergilemiþ. bu performansýný düzeltmesi için bence bir hikayesi haberi olumlu geliþmeleri olmalý.
kritik olabileceðini düþündüðüm seviyeleri iþaretledim ve geri kalan yorumu size býrakýyorum
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum, yazdýklarým, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Tamamen bilgi ve eðitim amaçlý olup kendi düþüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
Çok teþekkür ederim Sayýn Jamiryo..
Ayrýca SÝNPAÞ a da bakabilirseniz memnun olurum.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ittfk bakabilirmiyiz hocan
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri