Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Bizimkiler sağlık sistemine güveniyor olabilirler. Sonuçta bu virüs toplumun en az yüzde 60 ına bulaşacak. Yatak kapasitesi oranına göre virüsün bir an önce topluma enfekte olup hızlı bir şekilde bağışıklık kazandırılmasını amaçlıyor olabilirler. Yatak kapasitesi biraz daha dolmaya başlayınca o zaman sokağa çıkma yasağı getirebilirler. Şehir hastaneleri bu durumda kapasite açısından elimizi rahatlatıyor bence. Ben bir ara eleştirmiştim o konuyu ama böyle bir durumda gayet mantıklı bir yatırım olduğunu görüyorum şahsım adına. Aklıma bir komplo teorisi geliyor tam bu konuda. Acaba diyorum bizim cumhurbaşkanı böyle bir virüs çıkabileceği konusunda bir kaç yıl önceden bir istihbarat mı aldı yada böyle bir durumu ortaya çıkaranlarla birliktemi. Adamlar vara yoka kara zarara bakmadı şehir hastaneleri projesini hayata geçirdiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Siz de mi Reha Bey'in ilacından alıyonuz?

2.  Alıntı Originally Posted by alihaydar Yazıyı Oku
    Son 24 saatte suudi arabistanda 72 turk umreci corona pozitif cikmis. Bize giren kac kisiydi umreden.. vallahi bu durumun sebebi kesinlikle bu umreciler.
    Dincilerde orda burda WhatsApp facede falan tanrının verdiği ceza diye alt yapı oluşturuyor iki grup insan var sağlıkçıları bilim insanlarını dinleyen birde Afyon çekenler var. Tanrı bizi Afyon çekenlerin şerinden korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Soylu: Bazı maske üreticileri maskeleri depolarında tutup bakanlığa satmıyolar. Bu sabah 08:00 de eş zamanlı baskın yaptık ve bakanlıkla anlaşma yapmaları için onları uyardık. Yarına kadar süreleri var yoksa fabrikalarına el koymaktan çekinmeyiz.

https://twitter.com/Lothbrok29/statu...31945232879617

Haberleri çarptırmayalım.
    Kamulaştırma demek istemiş ama kullanılan tabir kaba tabiki şımarık çocuk gibi

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ohohoho daha 33 gün var diyor grafik

o zamana kadar isterlerse 32 kere toplanırlar (uzaktan)

Cuma günü FROTO da Mart vade temettü hariç 200 kademe alttan gidiyordu paçamız yiyipte elimizi taşın altına sokamadık

hoş zaten boşta parada yok

Sayın bear bull,bu konulardaki ustaliginiz tartışılmaz tabi ki de ama ,200 kademe degerlendirilmiyicekse bu işi de yapmamak lazim oldigunun kanaatindeyim,cuma günü her girdiğim long para bıraktı.gun içinde 200 kademe ye yakın altdan aldığım paylar teorige yakın olduğu an satmak kaydıyla devamli alisda idim.

5. ABD de emekli olanların istatistiğine bakmak lazım. Babyboomers'ın emeklilik zamanı geldi vs deniyordu. Orada emeklilik sistemine net giriş terse dönmüş olabilir mi?

https://en.wikipedia.org/wiki/Baby_boomers
    ...

Healthcare in the United States

The density of baby boomers can put a strain on Medicare. According to the American Medical Student Association, the population of individuals over the age of 65 will increase by 73 percent between 2010 and 2030, meaning one in five Americans will be a senior citizen.[46]
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Sayın bear bull,bu konulardaki ustaliginiz tartışılmaz tabi ki de ama ,200 kademe degerlendirilmiyicekse bu işi de yapmamak lazim oldigunun kanaatindeyim,cuma günü her girdiğim long para bıraktı.gun içinde 200 kademe ye yakın altdan aldığım paylar teorige yakın olduğu an satmak kaydıyla devamli alisda idim.
    Ayni şekilde toaso 100 kademe ye yakın avantaj var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    fdow açıldı -700 ler falan filan...cılkı çıktı işin ama bizim elimizde değil...

Ooo fdow guzel dusmus. Ssbah benim shortlar is yapacak desene

Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •