Originally Posted by alenichev Maliyetler iyi ama vadeli yukari gidemiyor. Bir posta daha asagi verebilir bunlar. Diğerlerini bilmem de pegasus long üzebilir başkan. 25 altın çok sıkıntılı.
Originally Posted by fibonacci55 Diğerlerini bilmem de pegasus long üzebilir başkan. 25 altın çok sıkıntılı. Evet o risk. Onda soyle tabandan ya da tabana yakindan tavana hareket bekliyorum. Bakin gordunuzme ben demistim dedirtmesi icin [emoji3]
Originally Posted by alenichev Maliyetler iyi ama vadeli yukari gidemiyor. Bir posta daha asagi verebilir bunlar. Originally Posted by alenichev Evet o risk. Onda soyle tabandan ya da tabana yakindan tavana hareket bekliyorum. Bakin gordunuzme ben demistim dedirtmesi icin [emoji3] Tabana ben de emir girdim :D taban gelir de yukarı tekrar 25 üstüne atarsa bi kez daha vururum kafasına Grafikte 19.80 ler görünüyor ama du bakalım
Originally Posted by fibonacci55 Tabana ben de emir girdim :D taban gelir de yukarı tekrar 25 üstüne atarsa bi kez daha vururum kafasına Grafikte 19.80 ler görünüyor ama du bakalım Azicik yukari gitsin sonra duser, kagit olecek artik.
Originally Posted by alenichev Azicik yukari gitsin sonra duser, kagit olecek artik. 60.60 dan beridir şhortluyorum ben bunu. Sağolsun portföyü ikiye katladı. Herşeye long ol ama buna olma derim. Bayadır inceliyorum bu pegayı ben. Bi hedefim var oraya gelirse ben de vedalaşacağım
Forum Rules
Yer İmleri