Sayfa 758/1230 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Genel anlamda sokaga cikma yasagi vb durumlar soz konusu olursa, gerek bizde gerekse avrupa amerika gibi ulkelerde borsalar ve banka islemleri icin bankalar acik olur mu?

Bu konu hakkinda cok spekulasyon yapiliyor ondan soruyorum. Yoksa hepimizin bildigi gibi finansal piyasalarda firsatlar asla bitmez Sakin olup kendimiz ve sevdiklerimiz icin sagliga oncelik verip, insallah hepberaber bunuda atlatacagiz
    Selam,
    ABD'de durum soyle. Marketler, benzin istasyonlari, eczaneler, bankalar ve birkac uretim tesisi "acik kalmasi gereken" yerler listesinde. Sosyal temasi minimuma indirmek icin calisma saatlerini duzenliyorlar. Bankalar ise illa gelecekseniz randevu alip gelin diyor. Herseyi internet bankaciligindan yapabilirsiniz zaten diyorlar.

dışarı tümden çıkmayayım istiyorum. mobil imzanın önemli olduğunu gördüm. Telekom dan alayım dedim, telekomun binasına gitmem gerekiyormuş. neden? telefon hattım sizden, zaten kimlik fotokopim, tüm bilgilerim sizde var, faturalı hattım sizden. hem evden çıkmayın deniyor, hem de basit bir işlemi internetten halletmiyorlar. umarım buna bir çözüm bulurlar.
    borsanın kapatılması çok yanlış olur. her şey eninde sonunda gerçek değerini bulacaktır. yeter ki herkesin can sağlığı yerinde olsun.

3. Italya’daki vaka sayisindaki artis 2 gün ustuste yavasladi.

https://i.hizliresim.com/GVRog2.jpg

4. Siradisi kosullar siradisi eylemleri gerektirir.

Uzun suredir maddi anlamda guclenen cevrelerin, krizin etkileri dip yaptiginda cikip, bloklar halinde, sermayenin el degistirmesinde basrol oynayacagina eminim.

Belli mi olur.... bir sabah kalkariz; A firmasi X'ten Y'ye devrolunmus oluverir (?)...

Sahsen, krizin etkileri bireyler bazina inmeden BIST'in dip gorecegini sanmiyorum. Ne zaman? 2ay ve sonrasi derim... Bu 2 ay bi sekilde 80-85bin bandinda salinir gider...

YTD.

5. Piyasalar böyledir, alırken cennete yolcu taşıyacakmış gibi alır...satarken de batacakmış gibi satar(Pegasus).

Tüpraş gibi bir devi bile madara ettiler...çoluk çocuğun maskarası oldu...ama 130-140 lara gereksiz zorlamalar yaptı...borsa 100 binlerdeyken oraları zorluyordu...denek ki 125 bine giderken rahat rahat satmak İçin yapmışlar o hareketi..sonra çöküş başlayınca da acımasızca sattılar.

Not1: Pegasus batacak gibi fiyatlansa da, ben bu badireyi atlatacağını ve güçlenerek çıkacağını düşünüyorum..mevcut pozisyonum geçen yıl ki karımın yarısı civarında.,.bu nedenle acı eşiğim yüksek.

Not2: Tüpraşâ€™ta 105 binden bu yana alıyorum, her %5 düşüşte aldım...maliyetim 80 civarı...eğer piyasa 100 bin üzerine atarsa ve bu harekete de eşlik edemeyip geride kalırsa vedalaşabilirim. Çünkü bu hissede acı eşiğim o kadar yüksek değil.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Pegasus, batacak diyenler için reklam filmi hazırlamış

https://www.airporthaber.com/pegasus...en-reklam.html
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Pegasus+Thy=Turizm=Türkiye

Cauti abi endeks saatlik al verdi
    88.000 üstü oldukça pozitif değil mi ?

8. Sanırım önümüzde100,000 eşiğinin geçilmesi hedefi olacak.Sonrasinda ekonomik olumsuzluklarin somut gerçeği suratimiza artık gizlenemiyecek şok şirket haberlerleri olarak çarpınca yeni bir düşüş başlayabilir. Haziran içinde olabilir.Sonrasi hangi kaynaktan uygun maliyetle ekonomiye taze para enjekte edilecek tartışması olur.Gelismis ülkeler sıfır hatta eksi maliyetle 20-50 sene vadeli para bulabilirken bizim sadece CDS risk primimiz 500 baz puan üstüne de borç verenin marji.Bu bedellere Türkiye dayanamaz. Bakalım yeni kartlar nasıl karılacak,ne tavizler verilecek.

Sayfa 758/1230 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •