Bir de fiba da , TL için kiraz hesap hakkınızın yenilenmesi için en az 6 ay geçmesi şart iken dövizde bu süre sıfır. Bugün dolar kiraz hesabınızın süresi dolsa, yarın yeni kiraz hesap başlatabiliyorlar.
hayır sormak istediğim faizlerin düşüp yükseldiğinde faiz oranının değişip değişmediği değil.
mevcut kiraz hesabımda hoşgeldin faizi zaten yok. yaklaşık 9 aydır TL kiraz hesabı kullanmıyorum. o yüzden şubeden açılmış bulunan hesabı kapatıp mobilden açtığım zaman %12 oran alabiliyor muyuz diye sormak istedim.
ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
ünlü menkul gecelik mevduat 10%
Nurol holding yarın 1 senelik bono satışı yapıyor. Bono faizi %14.75. 3 ayda bir kupon ödemeli. Nitelikli yatırımcı şartı var. Borsalar Bu kadar düşmüşken, parçalı güzel alım fırsatı verirken, döviz de daha kisa sürede kazandırırken 1 yillik bağlamayı uygun görmedim.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Paylaşımınız için teşekkürler. Benim bahsettiğim mevzu buydu işte. Kimse bildiğini paylaşmayarak sadece kendisi işlem yapıyor. yani bencillik. Oysa bu platformların işlevi , daha çok paylaşım ve dayanışmadır. Kişiler nerede ne var bilsinler ve kendi kararlarını risk algılarına göre versinler.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri