Memlekette eski sermaye ile yeni sermaye arasında bariz çatışma var. Kadınlar birbirleri ile görünürde çok iyi geçinirken arka planda her işi çevirir, biraz ona benziyor.
Memlekette eski sermaye ile yeni sermaye arasında bariz çatışma var. Kadınlar birbirleri ile görünürde çok iyi geçinirken arka planda her işi çevirir, biraz ona benziyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Tekrar teşekkür ederim.
Ben 2018 eylülde dolarlarımı 6.40 satıp (0 vergi) %29.5 faiz (%5) vergi kesintisi ile tl de kaldım.
Geçen sene tekrar 5.40 tl den dolar ve hisse senedi aldım.
Hisse senetlerini %100 karla sattım (0)sıfır vergi.
Güncel de tekrar tl ile hisse senedi alıyorum,ilerleyen günlerde dövizleri satıp hisse senedi alacağım.(Suriye ve Libya düşündürüyor)
YTD
Levent Yapılandırma hissesi eksisozlukde yazılmış.
Komplo teorilerime göre Akbank veya Sabancı diğerlerinin hissesini alır ileride.
>>>
%35.56 - akbank
%22.12 - garanti bbva
%11.59 - iş bankası
%4.25 - vakıfbank
%3.66 - halk bankası
%2.59 - denizbank
%20.22 - 20 farklı bankaya ait olan yapılandırma şirketi ..
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Kamile ne bakıyon dostum, dün başka yazar bugün başka yazar. Burda dakikasında atmosfer değişiyor.
Bak dün ne yazmış oku.
herşey mal alana kadar
demek ki kamil abimiz malı yüklenmiş, artık elinden çıkartana kadar gel gel seansları izliycezsonra zaten kriz korona virüs vs. elinde koz cok
sürer piyasaya
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri