Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
50 bin tahminim
Bir anda olmayacak, fed herşeyi alabilirim diyor hisse de alabilir altında, tahvilde alır belki tl bile alırdolar zamanla düşecek bir anda olmaz.
Geleceği satın alır, 1 ay duran ekonomi 1-2 ayda misliyle canlanabilir. Heleki paket geçerse abd halkı tüketime saldıracak.
Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
aile başı seyyanen bi kereye maksus bi 1000 dolar çek (money cheque )
80 milyon * 1000 = 80 milyar dolar
bu kısımla bay tramp
davşana bah dedi
göz boyadı
geriye kaldı
4000 milyar dolar - 80 milyar dolar = 3920 milyar dolar
bu nereye akıcak
borsaya akıyosa
altın gümüş niye kıymetleniyor ? soru o.
grip olursanız gripin alın
isim benzerliğinden çok etkin..
Soru şu :
1. Ve 2. Çeyrek bilançolar tam olarak fiyatlandı mı? Yoksa piyasa şu ana kadar sadece şoka mı tepki verdi?
Diyelim ki fiyatladı- ki katılmıyorum- 3ç ve 4ç ??
Hizmet sektörü 2020’yi tamamen kaybetti. Toparlamaları zor.
İmalat da belki 4ç’i kurtarabilir.
Bugün atıyorum pegasusa bakıp ucuz diyenler şirket 2020 sonunda 2-3 milyar TL zarar açıklayınca yine ucuz diyebilecekler mi ?
Yani demem o ki piyasalar hala daralmayı, hizmet sektörünün çöküşünü tam fiyatlamadı.
Corona şokundan çıkınca yani toz bulutu dağılınca bu gerçeklerle karşı karşıya kalacağız.
Örneğin turizm 2021’de de zor toparlanır.
Bu sebeple endekste ani bir 100k atağı beklemiyorum. Virüsün ekonomik yıkımına göre endeks tepki verecek.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yer İmleri