https://tr.euronews.com/2020/03/24/b...box=1585064987
Brezilya'da mafya salgına karşı sokağa çıkma yasağı ilan etti, hükümeti önlem almamakla eleştirdi
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki yasa dışı çeteler, koronavirüs salgını ile mücadeleyi lehlerine çevirerek halkı tehdit etti.
Hükümetin sokağa çıkma yasağı ilan etmemesine rağmen silahlı grupların gecekondu mahallelerinde yaşayanlara "akşam 8'den sonra evlerinden çıkmamaları" yönünde talimat veren mesajlar attığı ortaya çıktı.
G1 adlı yerel medya portalının haberine göre Rio das Pedras, Muzema and Tijuquinha bölgelerinde yaşayanlar sosyal medya üzerinden tehdit edildi.
Söz konusu mesajlarda, "Rio das Pedras, Muzema and Tijuquinha sakinlerinin dikkatine. Saat 20.00'den itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Bu dakikadan sonra sokakta görülenlere uyarılara uyma dersi verilecektir" ifadeleri kullanıldı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Arzular Şelale
Dow jons
Anadolu çocuğu vuracak kırbacı sana
YTd 😊😊
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Eu da yasiyorsun degilmi ? easyjet batmaz kolay kolay easyjet in ben cok 1 euroya bilet sattigini gozlerimle gordum hem oyle ayni ucakta 1 2 tane bilet degil 10 20 bilet olarak .. bunlar yillar once amsterdam da 4 tane internet cafesi vardi easyjet in 24 saat . calisan insan olmazdi cafelerde temizlikci harici rembrandt da olan cafede 1000 adet bilgisayar vardi sanirim . koymuslar 2 3 tane ticket makinasi doluluk oranina gore fiyatlar artiyor azaliyordu saat 23.00 gibi 5 euroluk ticket aldiginda 24 saat kullabilirken. [bilgisayardan cikis yapmaz isen yaptigin anda yeni girisinde o saatin tarifesi gecerli] oglen 12 de 5 euroya 10 dakika anca kullanirdin .
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
ryanair bir kere kullandim . fransa italya ucusu idi . nasil lowcost firmasi , online check in yapmadin su kadar ceza . e ticket yazdirmadin havalimaninda yazidricaksin su kadar ceza derken lowcost diye alinan bilet business tarifesine gelmisti . ha birde ucakla mi yolculuk yaptik yada traktor ilemi orasinida ayirt etmek zor
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Kendimi yaktıracak bir yer bulsam bu ülkede, dakka beklemem parasını peşin veririm... zamanı gelince gereğini yapsınlar diye...
Elleşmesin imam mimam... eksik olsun...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri