Sayfa 680/1013 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Ne yapabilir? Ya borcun üzerine yatacak odemiyorum diyecek, Ya da yeni bir para birimi yaratıyorum artık dolar mazi oldu diyecek, Ya da borçveren Çin vb ülkeleri işgal edecek savaş ile.

Yada enflasyon..resesyon kapıda...

2. Dolar çökecek diyen yok, şekil değiştirebilir. Mevcut dolar yerine 2018 de yavaş yavaş yeni bir şey ikame etmeleri ihtimal dışı değil.

Bu yıl dolar da bir sorun yok. 2018 de dolar pozisyonunu azaltmak riski kontrol etmek açısından mantıklı olabilir. The Economist in kapağı haklı çıkarsa madara olmayalım.

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Adamlar ağaçtan dolar basıyor, savaşmadan istediği her ülkenin en değerli kaynaklarını alıyor, yöneticilerini rehin ediyor, sonra son hızla sömürmeye devam ediyor...

Dolar çökecek...... inşallah canım ya...

Çökmesini bütün kalbimle diliyorum ama çok düşünce çok fazla romantik ve çok fazla ütopik..

3. S.Arabistan 700 milyar dolarımı ABD'den çekeceğim dedi, ABD Kongresi S.Arabistan'ı 11 Eylül saldırısından sorumlu tutup vatandaşlara dava aça hakkı tanımıştı, yaklaşık tazminat tutarı 2 trilyon civarındaydı.

Geçenler de 15 milyar USD için kıçını yırtıp borçlanan Arap bedevileri, bugün ADB ile 350 milyar dolarlık silah alım anlaşması imzaladı... 11 Eylül saldırı dosyası ikinci bir ihtiyaca kadar sümen altı edilir!!!

Dünyada oyun bu şekilde oynanıyor...

Biz ise gittik ABD'de protestocu dövüp rest çektik tüm sorunları 20 dk görüşmede çözdük!!!!!!

Bakmayın iç basında ki goygoyculara!!! ABD sermayesi ülkemizden 10 milyar para transferi yapsa taş üstünde taş kalmaz.... Bu durum verilen emirlerin kimin uyacağını gösterir.....

Noktalar sonsuz virgüle döner!!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Dolar çökecek deyince zengin olacaz zanneden TL'ciler var bir de. Onlar da okuyup okuyup dolar 1tl'ye mi düşecek acaba diye düşünüyorlardır saf saf :D

Bu arada bitcoin'in gelişiminin dolarla alakası hiç yok. Bitcoinin market değeri zaten 33 milyar dolar. Daha hiçbir şey değil yani. Doğru dürüst birşey haline gelmesi için 500 milyar doların üstüne çıkması lazım ki o halde bile ABD'deki en büyük şirketlerin ayarına gelir ancak.

Market değeri ufak olduğu için beklenilen noktaya ulaşması da haliyle hızlı oluyor. (ilk etapta beklenen fiyat 50 bin$) Altınla falan yarışmasına daha çok var yani. Altın kadar büyüdüğünde zaten bir daha kıpırdayamaz kolay kolay. Öyle günlük %20'lik hareketler falan bugünlere özel yani. Bundan 10 sene sonra günde %4-5 maksimum oynayacak kadar dağıtılmış olur diye umuyorum. Tabi elinde yüzlerce bitcoin olup fiyat ne olursa olsun hiç satmayacak bir dünya adam varken volatilitenin kaybolması 100 seneyi bile bulabilir.
    Bit coin ve diger alt coinler
    Gecen sene 7 milyar dolardi.

2 ay once 32 milyar dolara cikti.
    Simdi market cap i.
    64 milyar dolar.

800 e yakin coin olustu.
    Lubnanin bile bit coin i cikiyor.

Aklinizda olsun.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dolar
    Usa adama ne yaptirir.

Kutsal topraklarda
    Hristiyan bir kadinin önunde sap gibi hazir olda beklersin.

https://i.hizliresim.com/YDzj2z.jpg

Hac ile hilanin savasi bitmis gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Dolar
    Usa adama ne yaptirir.

Kutsal topraklarda
    Hristiyan bir kadinin önunde sap gibi hazir olda beklersin.

https://i.hizliresim.com/YDzj2z.jpg

Hac ile hilanin savasi bitmis gibi.

PETROL BİTMEDEN DÜNYAYA HUZUR YOK. ALTERNATİFSİZ.

https://twitter.com/i/moments/865610224329216000

7.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Bit coin ve diger alt coinler
    Gecen sene 7 milyar dolardi.

2 ay once 32 milyar dolara cikti.
    Simdi market cap i.
    64 milyar dolar.

800 e yakin coin olustu.
    Lubnanin bile bit coin i cikiyor.

Aklinizda olsun.

Alternatiflere hiç bulaşmadım şimdiye kadar. Çok trenler kaçırdım hepsini de gördüm ama pişman değilim.

Yoksa LTC 4$ iken de takipteydim, ETH 9$ iken de...

8. Eth yi 14 de gordum.
    2 ay once 125

Keske alsa idim.
    Bit i 3 senedir duyuyorum.

Ilk defa aliyorum
    4500 tl den beri.

1 aydir
    Simdi 7200 tl.

Kaybedebilecegim kadar alacagim.

Bir ponzi olabilir.

Ama herkesin 2 3 bit i olmali
    Bence.

Sayfa 680/1013 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •