Merak etme bugunde sirketi aradim nerimana sektirdim. Bu kadar adilik olmaz. Dilerim ki basur olur s.cmaz insallah patron ve ac kopek tahtaciSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme bugunde sirketi aradim nerimana sektirdim. Bu kadar adilik olmaz. Dilerim ki basur olur s.cmaz insallah patron ve ac kopek tahtaciSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar. Yıllarca bu forumda takıldık. Ben patron veya spek iyi niyetli değil. Her yüzde 10 artışta biraz sayarsak gider değilse aynı yere gelip duracak vs vs dedim ,tabii 3 haneli hedefler hep verildi, potansiyeli vardi çünkü. Neyse ismi galiba muratli mi neydi onunla çok tartışılmıştık.Hakaretler etmişti vs ben de cevap verdim diye yasak yemiştim.(tek sevmediğim tip oydu) Yine 40-50 hareketi yapıp dönmüş. Yıllarca beklemişti beni. Neyse burdan ayrıldık başka yerde de çarpıldk,kaderimiz buymuş. Hisse ne zaman dönerse dönsün size bol şanslar, hakkınızı helal edin,varsa benimki helal olsun.her şeyi fazlasıyla hakettiniz. Eski nikim chaylakk... Hoşçakalın
Saygıdeğer ve çok karekterli patron ve spiiik aynı filmme devam et kendi alışlarına ver kendi satışlarını al sayende aracı kurumlar köşe oldu bir ara rabot bile tuttun çok fazla iyi komisyon veriyorsun patinaj çekmeye devam et yatırım tavsiyesi değildir
Şu anda ne kötü 35 olmalıydık. Bütün hisseler toparlanma derdinde, bizimki hala ne kadar basarımın hesabında. Allah sizi bildiği gibi yapsın....
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ay meclis toplantısı yapılabilecek mi? Bilen var mı?
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben biraz maliyet yapim...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri