Originally Posted by
ekinoks3881
Herkese günaydýn öncelikle.sirketin dolaþýmdaki hisse sayisi 1.950.000 lot .sirketle ilgili çok þeyler yazdýk cizdik þimdiye kadar.kimi kýsa vadeli bilançoya oynuyor kimi geleceðe.ben geleceðe oynayanlardanimm.36 yaþýnda biri olarak ve lise 2 den beri borsayla ilgilenen birisi olarak konuþuyorum borsada her zaman karlýlýðýný arttýran ve her zaman ihtiyaç olan sektörler her zaman kazandýrýr ve uzun vadede inanýlmaz kar ederler.egeen ve logo herkesin bildigi ornek.kisa vadeli düþünüp burdan 3 lira kazandým bunu satayým þunu alayým diye düþünerek baþka hisselere zýplayan insanlar ise ya yerinde sayar ya da kaybeder.benim çoðu yýllarým bu þekilde geçti onu al onu sat onu sat onu al ama zarardan baþka bisey getirmiyor bu hareketler.egpro ozeline gelirsek her yýl karýný inanýlmaz bir oranda arttýran,yeni fabrikasýyla yatýrýmlarýný tamamlayarak üretimini arttýrarak dünyanýn devlerinden biri olacak bir þirketten bahsediyoruz.turkiyedeki inþaat yatýrýmý ve kentsel dönüþüm sürdükçe ki her zaman sürecek egpronun cazibesi hiç bitmeyecektir.hangi ilde olursanýz olun yolda yürürken saginiza solunuza bakýn bir egepen deceunink iþyeri göreceksiniz.iceri girin sohbet edin satýþlarýný sorun hallerinden memnun olduklarýný farkedeceksiniz.bu yüzden bilanço geldi beklenti bitti diye cuma günü satanlarýn da aklý hala bu hissede.dusse de alsak diye.biliyorlarki 1 ay sonra yeni
fabrika açýlacak,fabrika avrupa ve amerikan in en büyük fabrikasý olacak.uretim rakamlarý had safhaya ulaþacak.gider yazdýðý kalemlerin çoðundaki giderleri inanýlmaz þekilde azaltacak bir fabrika bu fabrika.temmuzda b grubuna geçtiðinde gerek yabancý gerekse türk yatýrýmcýlarýn radarina girecek.bu þirkette bir hikaye biter bir hikaye baþlar.hayirli kazançlar.yatirim tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri