BU HÝÇ HOÞ OLMADI..... BUGUN GÜYA 10 ÜZERÝNE HAREKET EDECKTÝK.....![]()
BU HÝÇ HOÞ OLMADI..... BUGUN GÜYA 10 ÜZERÝNE HAREKET EDECKTÝK.....![]()
Dökmeden gitmek isteyen uçaða binsin. YTD
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Az önce þirketi aradým sordum.yeni fabrika mart ayý içinde açýlacak ve faaliyete baþlayacak.eski fabrika ise 2015 te satýlmýþ.su an eski fabrikaya kira ödüyorlar.yeni fabrikayla birlikte eski fabrikanin kira gideri de ortadan kalkacak.hissede ilk seans yüklü miktarda satýþlar yazýldý ve 9 lira civarindan bu satýþlar karþýlandý.citibank elindeki 110000 lotu bitirdiyse baský ortadan kalkar diye dusunuyorum.su an satýþ ve alýþ kademeleri normal seyrine dönmüþ durumda.baski yapacak lot kalmadý gibi ellerinde.bakalim hayirlisi.yatirim tavsiyesi degildir.
Bu hissenin ilerde B grubuna geçme þansý var mý? Ya da öyle bir beklenti var mý?
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Az önce deceuninckin kendi internet sayfasýný ve bilançosunu inceledim.Bilanço dipnotlarda sürekli ege profilin kendi büyümelerine yaptýðý katkýdan bahsediyorlar.ege profilin geçen yýla göre %10 büyüdüðünden ve elde ettikleri karýn büyük sahibinin egpro olduðunu belirtiyorlar.Ayrýca menemendeki fabrika ile birlikte kartepedeki fabrikanýn da geniþletileceðini ve bunlarýn kýsa zamanda açýlacaðýný yazmýþlar.Yani kartepedeki fabrikanýnda geniþletilme çalýþmalarýna baþlanýldýðýný öðrenmiþ olduk. Türkiyede 2 adet en son teknolojiye sahip üretim tesisi açacaðýz diye geçiyor.Koskoca Deceuninck þirketinin bilanço dip notlarýnda 2 kelimesinden biri Türkiye ise(yani egpro) bence doðru yoldayýz..yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yoldan þüphemiz yok..sadece biraz sabýr lazým. ..
Sent from my SM-G710 using hisse.net mobile app
Ee bizimki yerlerde yine ?
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
KARÝNÝ KATLAYAN ÞÝRKETÝN HALÝNE BAK.....![]()
Yer Ýmleri