Doviz subelere nakit yatabiliyor demi,dijital musteri icin ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doviz subelere nakit yatabiliyor demi,dijital musteri icin ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,FED para basıyor .MB da para basmak zorunda deniyor.Altın zirve yapmış durumda.
USD bolluğunun TL kuruna yansıması,zirve yapan altının karsatışı yeme olasılıkları ve tabiki virüsün yansımaları.
Bu süreçte TL sen çıkmak isteyen biri için ne önerirsiniz?
Konu ile ilgili takip ettiğiniz ve yazı yazan ekonomist var mıdır?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kiraz hesabı 2 yıldır kullanmıyordum, dün kapattım sonra mobilden tekrar açtım, 12 faizden faydalanmak için ama 9.75 faiz vermiş, bari 11 verseydiniz insafsızlar dedim güldüren'e aktardım, daha da işim olmaz fiba ile.
Anladım bunu bilmiyordum boş yere açık kalmış o zaman, şimdi kapatayım 6 ay sonra bakarım artık, ama 2 ay kadar önce müşteri temsilcisi arayıp kiraz hesabınız yeniden tanımlandı demişti, demek ki o da fayda etmemiş ilginç,
Bir de hesap uzun zaman kullanılmadığı için bloke olmuştu açtırmak için çağrı merkezini aradım, onlara sordum mobilden açınca +1 faiz oluyormuş diye ama onların da durumdan haberi yok, bir yerlere sordu yok öyle bir şey dedi.
Yer İmleri