Sayfa 845/992 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. 12 oran için burgan mobili aktif etmek gerekiyormuş ama anlamadım, zaten mobilden girip kiraz hesabı açtım aktif hale de getirdim, saçma sapan işlerle uğraştırıyorlar insanı, doğru düzgün açıklama da yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Anladım bunu bilmiyordum boş yere açık kalmış o zaman, şimdi kapatayım 6 ay sonra bakarım artık, ama 2 ay kadar önce müşteri temsilcisi arayıp kiraz hesabınız yeniden tanımlandı demişti, demek ki o da fayda etmemiş ilginç,
    Bir de hesap uzun zaman kullanılmadığı için bloke olmuştu açtırmak için çağrı merkezini aradım, onlara sordum mobilden açınca +1 faiz oluyormuş diye ama onların da durumdan haberi yok, bir yerlere sordu yok öyle bir şey dedi.
    müşteri temsilcinizle görüşüp 11 oran isteseydiniz, tanımlama yapabilirdi.
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    12 oran için burgan mobili aktif etmek gerekiyormuş ama anlamadım, zaten mobilden girip kiraz hesabı açtım aktif hale de getirdim, saçma sapan işlerle uğraştırıyorlar insanı, doğru düzgün açıklama da yok.
    Burgan mobil ve kiraz hesap
    Kafanız karışmış belli
    Mobilden giriş yapıp kiraz hesabı açacaksınız sonra bir eft yapacaksınız 12 olacak tabi bunları yapmak için mobil bankacılık aktif olması lazım
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Burgan mobil ve kiraz hesap
    Kafanız karışmış belli
    Mobilden giriş yapıp kiraz hesabı açacaksınız sonra bir eft yapacaksınız 12 olacak tabi bunları yapmak için mobil bankacılık aktif olması lazım
    Kriaz hesaba eft ile para gönderince mi 12 oluyor? Yoksa kiraz hesaptan başka bir bankaya eft gönderince mi 12 ye yükseliyor? Benim de kafam karıştı :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kriaz hesaba eft ile para gönderince mi 12 oluyor? Yoksa kiraz hesaptan başka bir bankaya eft gönderince mi 12 ye yükseliyor? Benim de kafam karıştı :-)
    Kiraz hesabınıza eft yapıyorsunuz.
    https://www.fibabanka.com.tr/Dosyala...bil/index.html

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

6. Bizimkiler ÇİN den yine borç almış. ÇİN yakında tüm Türkiye varlıklarına bedavaya konar. Aynısını zamanında Afrika ya yaptılar. Borcu ödeyemeyeceğini bile bile borç verdiler, sonra Afrika nın varlıklarına çöktüler! Dikkatli olun da vatan elden gitmesin sonra!

Türkiye Varlık Fonu ile Çinli Sinosure 5 milyar dolarlık mutabakat belgesi imzaladı

TVF ile Sinosure, işbirliğini artırmak için 5 milyar dolar tutarında mutabakat belgesi imzaladı.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/turki...wkalpauikmeiYA

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kiraz hesabınıza eft yapıyorsunuz.
    https://www.fibabanka.com.tr/Dosyala...bil/index.html
    iki ayrı hesaptan girdim ikisindede daha önce hesabım olduğu için olumsuz cevap verdi
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

8.  Alıntı Originally Posted by old Horizon Yazıyı Oku
    iki ayrı hesaptan girdim ikisindede daha önce hesabım olduğu için olumsuz cevap verdi
    daha önce hiç kiraz hesabı açmayanlara ve bazı kişilere tanımlanmış...
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

Sayfa 845/992 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •