Originally Posted by thebigshort Artı kapamazsa Kendimi enayi hissedeceğim Çünkü kol gibi karımı yemiş olacak cidden inanıyor musun artı kapatacağına???
109bin den actığım şortlarımı tutaydım iyiymiş, köşe olucakmışım. Tüh bee gül gibi fırsat kaçtı göstere göstere sattı pelloş cokısacı abi yine bildi, paranın mına koydu
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Sercannn Adamlar çatır çatır mal topluyo rahat ol yiğen tüm paranı yatır o zaman hisseye ,nasılsa yakında sana göre 150000 olur...ytd
Originally Posted by PISKOPAN birazda siz kazanin yahu... arkamdan bizi uttu uttu kacti demeyin ama... ben consensus biraderimle...trubune cekildim... pazartesi cocuklari pistten alirsiniz...geldigimde... Tebrikler.. Günlerdir hemde çok iyi trade'ler..
Originally Posted by ugolnili cidden inanıyor musun artı kapatacağına??? AYnen inanıyorum
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by ugolnili tüm paranı yatır o zaman hisseye ,nasılsa yakında sana göre 150000 olur...ytd 125 bini geçince acele yok
Originally Posted by ugolnili tüm paranı yatır o zaman hisseye ,nasılsa yakında sana göre 150000 olur...ytd Ayrıca kademe yapmamak yanlış anlama senin tarzın öyle olduğu için söylüyorum biraz sazanlık
Ak yatirim bosalt artik su mallari.
Forum Rules
Yer İmleri