Abiler dolar long yaptım varmı yorum konu değişsin
Abiler dolar long yaptım varmı yorum konu değişsin
Ne 21 olur ne de 23 olur diye bakmıyorum beklenti içine girmiyorum. Eğer çizgilerimi çizip analizimi yapmışsam bir beklenti içine girebiliyorum ama bu analiz benim işleme girmeme neden olmuyor.
Burada obo nun omuzlarına bakığımızda satıcının gücü aşikar. eğer geçse idi(teyit gelse idi) fx te işleme girecektim. Hedefim obo boyunun 61.8 i kadar olacaktı. Sebep yukarıda söylediğim güçlü satıcı, taban oluşumunda zayıflık...
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Şuan zarardayim hep olduğu gibi bikerede açınca direk kar yazayım ama yok olmuyor
Ereğli temettü iptal oh my God
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
BDDK'dan taşıt ve tüketici kredi ertelemelerine ilişkin karar: -AA
- "Taşıt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vade sınırlayıcı olmayacak" - "Vade sınırı 12 ay olan kredinin son taksitinde 3 ay erteleme talebi gelse dahi karşılanacak" - "Gecikmeye giren krediler yakın izlemeye (ikinci grup) alınmadan önce 30 gün yerine 90 gün beklenecek"
İSTANBUL (AA) - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), taşıt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vadenin sınırlayıcı olmayacağını bildirdi.
BDDK'nın internet sitesinde yayımlanan kurul kararına göre, bankalarca/şirketlerce kullandırılan taşıt ve tüketici kredilerinde anapara, faiz ve taksit ödemelerinin erteleme taleplerinde orijinal vade sınırlayıcı olmayacak. Vade sınırı 12 ay olan kredinin son taksitinde 3 ay erteleme talebi gelse dahi karşılanacak. Ayrıca, gecikmeye giren krediler yakın izlemeye (ikinci grup) alınmadan önce 30 gün yerine 90 gün beklenecek. Uygulamalar, 31 Aralık 2020'ye kadar geçerli olacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Faiz işletilecek mi?
Yer İmleri