Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Gece duası

Bu dua ise!! coronaya yapılmış olurki tinlayacagini sanmam 😄

2.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Dinlemedim dedimi böyle tövbe de diye uyaran olmamış mı? Kim hazirliyorsa konuşmalarını bu iki oldu kuyusunu kazıyor arkasından.��
    Murat Yetkin yazı yazmış, konuşmaları hazırlayan ekip mi değişti diye. Bir yerde de montaj belli oluyor konuşma kesiliyor başka yerden devam ediyor demiş.

Konuşmalarda ufak tefek hata olması yanlış anlaşılma normal. İlk konuşmada Türk Bayrağı, Cumhurbaşkanlığı Forsu yokdu sonrakilerde eklediler. Güven vermek için büyük konuşmak lazım bazen ucu kaçması da normal.

Bu sürecin sonunda vatanını seven normal hayat akışına dönsün derler millet normal yaşama döner bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    seyis yeterince paramız ve hissemiz var büyük hisselerde varız demişti. Mecburen THYAO da var olmak durumundayız diye de eklemişti.

Daha küçük spekulatörler de daha küçük hisselerde oynuyor hali ile yukarı aşağı oynaklık daha fazla oluyor.

BBHT de Tuğberk Çitilci, bir ordino geldi GARAN tahtasını 3 gündür kazıdı ama piyasa şüpheyle yaklaştı dedi.
    Anlaşıldı, sen gelecen efendisinin seyis’inin hakkından. )

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    10.000 tane dua oku veya okut 1 tane corona aşısının yerini tutmaz. Kâfir bulacak elbet. Öncekileri hep o buldu milyarlarca insanı kurtardı.
    Birisi dua birisi virüs aşısı.Kurtaran Allah'tır sebep ise kimi neyi dilediyse odur .

5.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Anlaşıldı, sen gelecen efendisinin seyis’inin hakkından. )
    Çok güzel bir söz var kendisi himmete muhtaç dede, nerede bize himmet ede. Kelin ilacı olsa kendine sürer diye de laf var.

Oyunun kurallarını öğrenene kadar ömür bitecek.

İmanın şartı 6 imiş, ama en zor kabul edilen kadere imanmış
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ölümden başka her şeye çare soğuk çekim çörekotu yağı deniyor. A101 de vardı almıştım. Etkisi var mı bilemiyorum.

Öte yandan Çin Yağı dün sipariş ettim, anında burun tıkanıklığını gideriyor.
    Zararlı diyen çıkmadı şimdilik.
    Bal ve çörek otu hadisler de İslami kaynaklarda geçer faydalı.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok güzel bir söz var kendisi himmete muhtaç dede, nerede bize himmet ede. Kelin ilacı olsa kendine sürer diye de laf var.

Oyunun kurallarını öğrenene kadar ömür bitecek.
    ) Öyledir evet..
    Allah sana da hayırlı uzun ömür versin inşallah değerli bayımız...
    Ki aslında en kolayı kadere iman..

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Adil Karaismailoğlu atandı.

Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •