Originally Posted by
dovs06
Sn culpable çinde neler yaşandı ne kadar insan öldü açıklananlar doğrumu bilmiyorum.Bildiğim virüsun ne olduğu vücutta neler yaptığı.Suan kesin tedavisi olmayıp en iyi tedavinin virüsü kontrol altında tutup yaşamasının önlenebileceği.Çinde daha çok insanda ölse milyonlarca kiside geçirmiş olsa ağır veya ayakta bu virüsün önlemlerini ve ne gibi hasarlara yol açtığını değiştirmiyor.Ulkemizde avrupada abd de olan bunca şey alınan onlemler uretimi duran fabriklar bunlar neden oluyor bu önlemler neden alınıyor bunca ekonomik sıkıntılar varken dünyada.Abd de secimler varken Trump neden bu kadar sert önlemler alıyor sen açıkla mantığını bizde bilelim.
Ayni seyden bahsediyoruz ama nedense yazilanlar anlasilmiyor .. alinan onlemlere bir sey demiyorum hepsi virusun dolasimini engellemek icin alinmis dogru kararlar .. daha oncede yazdim suan yurtdisindayim bulundugum ulkede sadece cinlilerin yasadigi bir sehir var diyelim ve diyorum ki havalimani nerede ise full kapasite calisti .. normalde Kabin memurlari aylik 60-70 saat ortalamasi ile giderken 100-110 ortamalayi gorduler 1 kabin memuru 1 gunde 2 farkli ulkeye uctu .. havalimani nerede ise full Cin halki ile dolu idi .. simdi diyorum ki bu ulkede univesitelerde okuyan cinli kisiler %5 civarinda vardir .. ve kucukde olsa bir sehir var bunlarin yasadigi ama normal zamanda sehirin icindeler .. simdi sunu sordum fransada bu kadar vaka var ise bu ulkede nasil 200 tane vaka var ? yani demek istedigim su belki turkiyede aciklanan rakamlar dogru olabilir ama diger bircok ulkenin acikladigi rakamlar dogru degil gercegi yansitmiyor gercegin cok altinda .. simdi su deniliyor Sabiha gokcen havalimani tamamen kapatilmis turk hava yollari ulkelere ucusu kapatmis .. ve ekliyorum diyorum ki yarin istanbul ucusu var ve ordan geri donus gidis 35 kisi donus 75 kisi . turk hava yollari ucuslari onlem dahilinde durdurmus ama baska bir hava yolu hala istanbula yolcu getirebiliyor .. ve bu gelen yolcular 14 gun garantinada kalmiyor .. peki bu nasil bir onlem ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri