Sayfa 208/1003 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Viop - XV

1. Gece ruya gördüm. Afyon'lu yer fıstığı tüccarına iç güveyisi gittim sanırım. Adamım plazası, AVM si, hastanesi, bir de altı üniversite üstü stadyum bir tesisi var ama ruhsat sorunu veya başka bir şey vardı. Aile iyiydi herkes işinde gücünde bana da soru soran filan yokdu, kadın banyoda çocuklarını dövünce uyandım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Cassandra geçidi filmini bilen varmı
    İnternetten izleyin
    Güzel filimdir
    Çok eski ama
    Ölümcül bir virüs hikayesi

3. Cool

Rusya’dan sonra ABD’de de ilacı bulduğunu iddia etti

Korona virüsle mücadelede üst üste umut dolu acıkmalar geliyor. ABD’de de ilacı bulduğunu öne sürdü....

Yalancı çoban hikayesine döndü bu iş , Fransa buldu ...... sonra Rusya buldu ....... sonra abd buldu............ bizimde bir şeyler bulmamız lazım Tübitak felan boşdurmasınlar........vaka sayısı ölü sayısı ile vakit kaybetmeyelimmmm.

https://www.borsagundem.com/haber/ru...a-etti/1480630
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4. Borsalarda virusun kontrol altina alinmasi dusus tepkisini verdirir. Fakat yeni trend için mutlaka sinirlarin acilmasi ve ticaret belirsizliginin giderilmesi gerekir. Bu olaylar belli olmadan her yukarı hareket satıs firsati olarak degerlendirmek en mantiklisi. Hisse toplamak içinde bayağı zaman var borsanin bataklik bolgesi 80 bin alti, oraya giderse cikis orta vadede zor gozukuyor.
    Hisse alimi için 92 binden %30 dusus sonrasi taban olusumu ve krizden etkilenmeyen temettu verebilecek hisse almak. Sebebi de batakliga saplanirsam, uzun vadede kaybetmemek. Iki yildir yabanci cikiyor onlar gelmeden saglam yukari yeni trend imkansiz.

5.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Rusya’dan sonra ABD’de de ilacı bulduğunu iddia etti

Korona virüsle mücadelede üst üste umut dolu acıkmalar geliyor. ABD’de de ilacı bulduğunu öne sürdü....

Yalancı çoban hikayesine döndü bu iş , Fransa buldu ...... sonra Rusya buldu ....... sonra abd buldu............ bizimde bir şeyler bulmamız lazım Tübitak felan boşdurmasınlar........vaka sayısı ölü sayısı ile vakit kaybetmeyelimmmm.
    Tubitak şeytanı ıspat eden projelere destek veriyor
    Öyle işlerle uğraşmaz

6. ne kadar dogru oldugu tartisilir rakamlarin ama dun ve onceki gun yeni vaka sayisi 60k civarinda idi ..bu hafta icerisinden itibaren gunluk vaka artisinda 6 haneli rakamlari goruruz buyuk ihtimalle
    en basit ornegi Filipinlerde 2 ayda toplam 1000 vaka bugun aciklanan yeni vaka 350
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7. AB Komisyonu, yeni tip korona virüsün ekonomik etkilerine karşı yeni teşvik paketi hazırlanacağını duyurdu.

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yeni tip korona virüsün (Kovid-19) ekonomik etkilerine karşı yeni teşvik paketi hazırlanacağını duyurdu.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Kovid-19 nedeniyle birliğin 2021-2027 dönemine ilişkin bütçesini içeren Çok Yıllı Mali Çerçeve (MFF) taslağında değişiklik yapılmasını teklif edeceklerini açıkladı.

https://www.borsagundem.com/haber/av...paketi/1480649
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

8.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Cassandra geçidi filmini bilen varmı
    İnternetten izleyin
    Güzel filimdir
    Çok eski ama
    Ölümcül bir virüs hikayesi
    MS Zaandam gemisi virus istatistik listesine girmiş geçen gün.

https://t24.com.tr/haber/guney-ameri...le-oldu,869223

Panama açıklarında bekletilen MS Zaandam adlı bir yolcu gemisinde dört yolcu Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ölen yolcuların yaşlı olduğu açıklandı.
    ....

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 208/1003 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •