Originally Posted by
777
Ýþ sahibi herkes olabilir..!!!
RÝSK sahibi olursan iþ sahibi olursun.
Çalýþan arkadaþlarýma her zaman söylerim R Ý S K sadece 4 harfli kelime deðildir.
Ýþ sahibi olmak isteyen varsa gelsin destek olalým derim.
RÝSK alýrsan,zengin de olabilirsin,tüm birikimini emeklerini de sýfýrlayabilirsin.
YTD
Güzel bir test var. Giriþimcilik bir kiþilik meselesi, dýþarýdan kolay pratikte zor bir þey. Apaçýk bir durumu deðerlendirmek giriþimcilik olmaz deðerlendirmemek aptallýk olur.
Þimdi çocuklara da yapýyorlar ona göre kariyer planlamasý veya eðitim takviyesi oluyor.
Google da "myers briggs test free" þeklinde de aranabilir. Bana dedektif, analist, itfaiyeci olabilirsin diye sonuç çýkmýþtý..
Aþaðýdaki testde benim kiþiliðim Arabulucu çýktý. Ýngilizce daha güzel testler var. Kiþi kendi kiþiliðini bilir ise zayýf ve güçlü yönlerinin farkýna varýr ve belki ona göre daha dikkatli davranabilir.
Yalnýz sorularý iki kere okumak lazým, çeldirici ifadeler var, acele etmeye de gerek yok.
https://www.16personalities.com/tr/i...5%9Fili%C4%9Fi
"Arabulucu" kiþiliði
Arabulucu kiþilikler gerçek idealistlerdir, her zaman ve hatta en kötü kiþiler ve olaylarda bile bir iyilik nüvesi ararlar, meseleleri daha iyi hale getirmenin yollarýný bulmaya çalýþýrlar. Sakin, çekingen ve hatta utangaç algýlanabilseler de, Arabulucularýn içsel bir alevi ve gerçekten de parlayabilecek bir tutkusu vardýr. Nüfusun sadece %4'ünü oluþturan Arabulucu kiþilik tipleri için yanlýþ anlaþýlma riski ne yazýk ki yüksektir; ama beraber zaman geçirmek için ayný kafada insanlar bulduklarý zaman hissedecekleri uyum, bir keyif ve ilham kaynaðý olur.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri