Arama sonucu : 1136 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Metastock la ilgili herşey

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ASKITAP Yazıyı Oku
    sn.hank malesef bu bir çözüm olmadı.
    sorun; İndicator Quick List te gördüğüm bir indikatörü maalesef TOOLS => indicator builder da göremiyorum.

yardımlarınızı beklıyorum.
    saygılar,
    Indicator Builder de görünüyorsa, formülü kopyalayıp yeni indikatör olarak ekleyebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by Sunay Yazıyı Oku
    Indicator Builder de görünüyorsa, formülü kopyalayıp yeni indikatör olarak ekleyebilirsiniz.
    sn sunay, formul indicator buılder da gorunmuyor, ındıcator quıck lıst yer alan standart bır formulu ındıcator buılderda gostertmek ıstıyorum.

saygılar

3. Yardım edermisiniz lütfen

Selam arkadaşlar herkese sağlıklı bir ömür diliyorum. Aranıza ilk defa katılıyorum. Metastock programını bir arkadaşım vasıtasıyla edindim. Ben bu programı hisse senetleri üzerinde kullanmak istiyorum. Bana 13 günlük Ema da 2 gün üst üste kapanış yapan hisse senetlerini söylemesini nasıl sağlayabilirim. Teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by Hakanhatıra Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar herkese sağlıklı bir ömür diliyorum. Aranıza ilk defa katılıyorum. Metastock programını bir arkadaşım vasıtasıyla edindim. Ben bu programı hisse senetleri üzerinde kullanmak istiyorum. Bana 13 günlük Ema da 2 gün üst üste kapanış yapan hisse senetlerini söylemesini nasıl sağlayabilirim. Teşekkür ederim.
    Kapanışı gerçekleşen son gün itibarı ile 2 gün üst üste gerçekleşenler...

Exploration notes

Col A: If(C>Mov(C,13,E),1,0)
    Col B: BarsSince(If(C>Mov(C,13,E),1,0)<1)
    Filter colA=1 AND colB<3 AND colB>1

Filter enabled Yes
    Periodicity Daily
    Records required 32767

Bu da sonuçlar;

Kolay gelsin...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •