Arama sonucu : 8003 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    "Sabun ve normal ısıdaki su, virüsün üzerindeki yağ tabakasını çözüp, etkisiz hale getiriyor, elleri en az 20 sn sabunla, uygun şekilde yıkamak gerekli" deniliyor.
    Diğer taraftan, dışarıda giyilen giysilerin en az 60, mümkünse 90 derecede yıkanması öneriliyor.
    Sabun bazlı ya da klasik deterjanla en kısa programda, 40 - 60 derecede yıkanan çamaşırlar neden temizlenmiş kabul edilmiyor?
    Neyi kaçırıyorum ya da bilmiyorum?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    finike
    Gönderi
    1,378
     Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    "Sabun ve normal ısıdaki su, virüsün üzerindeki yağ tabakasını çözüp, etkisiz hale getiriyor, elleri en az 20 sn sabunla, uygun şekilde yıkamak gerekli" deniliyor.
    Diğer taraftan, dışarıda giyilen giysilerin en az 60, mümkünse 90 derecede yıkanması öneriliyor.
    Sabun bazlı ya da klasik deterjanla en kısa programda, 40 - 60 derecede yıkanan çamaşırlar neden temizlenmiş kabul edilmiyor?
    Neyi kaçırıyorum ya da bilmiyorum?
    aynen haklısınz..kanallar korona..insanlara korku ve panik aşılanmakta..sanırım bunun sonucunda küresel büyük sermaye sahiplerince nelerin hesabı yapılmakta..petrpl fiyatları diplerde..bu gidişle petrol üreticileri ülkeler..iflasa sürüklenecektir..misal rusya bize bir varil petrol..biz onlara bir kasa domates..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •