Farklı bişey söylemiyoruz. Patronun ve ekibin soysuzluğundan bahsediyoruz. Pırlanta! şirkette 10 yılım!.. o inat etti bende. Portföyümün 1/3 ü 10 yıldır burada kımıldamadı kımıldamayacak da!...
Farklı bişey söylemiyoruz. Patronun ve ekibin soysuzluğundan bahsediyoruz. Pırlanta! şirkette 10 yılım!.. o inat etti bende. Portföyümün 1/3 ü 10 yıldır burada kımıldamadı kımıldamayacak da!...
arkadaşım tam kartn yatırımcısısın ..sabır ister ama biraz gereksiz inat yapmışsın...saygı duyarım tabi..
ben de o kadar girdim çıktım ..tekrargirdim...
kağıt sektörünün içinde ilk 5 te olan bir firmada ki tecrübem + mesleğim gereği temel verilerin ışığında her zaman bu şirketteki beklentim bitmedi kimsenin de bitmesin tabii.
kağıt - ambalaj sektörü yeni keşfedilmedi ki ...
kriz döneminde şöyle olacak böyle olacak demekle de olmuyor zaten olmuş gün gibi ortada bir firma ...
foruma gelince;ben bilirim kimse bilmez diyenler ...firmanın ürün gamından bihaber olanlar...dün öyle diyordum ama bugün başka derim diyenler olabilir ama forumun seviyesi gereksiz yere bozuluyor...
saygılar...
Kardeş şirketin sektörüne güvenmesem inat etmem tabiki. Maliyetim temettüleri düş 90 tl dir. Ciddi miktarda ortağım... Ama patron nalıncı keseri, 3-4 şirketi var oralardan al sat ile ky söğüşlüyor. Burada böbürlenen arkadaşa da saygım var lakin kabak tadı verdi. Hisse yokken kötüle, alınca şirket ve patron en iyisi! Biz bunun ciğerini biliyoruz. Ünal ı bize anlatma... Bide ukalaca yazıları görünce dayanamıyorum yazıyorum. Şirketi sektörü bir kendisi biliyor bir kendi araştırıyor! Bir kendinin yabancı dili var bir o kafa yoruyor. De git!!!SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri