Sayfa 411/1003 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop - XV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Istanbulda 3500 uzeri vaka olmasi lazim. Dun 34xx gibi bir seydi
    Sadece kamu bankaları bilgileri bunlar.. siz nereden aldınız bilgiyi. Bu resmi rakam tabipler birliğinden..

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Yarın aylık kapanış var. Aylık grafikte 88 bin altında kapatmayacağını düşünerek kapanışa doğru ekside olan petkim ve sahol aldım. Ama dowu hiç böyle düşünmemiştim
    Cok bir fayda etmez abi. Dow 800 puan aldi ama bizimki o kadar bile almadi.

3.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    sağlık kuruluşlarına gitmeyen
    hafif vakalarda var çok sayıda
    Bu hızla 2 haftaya 3 lü rakamlara çıkıyoruz zafen hocam... gidenlerde ağır hastalar olacak muhtemelen...

4. Son kişiye virus bulaşıp iyileşince bu iş bitecek mi? Seneye başka formda tekrar gelecek diyenler de var.

Bir film vardı ismini hatırlamıyorum, kötü ruh değdiği kişiye geçiyordu, En son kahraman çözdü sistemi, bunları şehir dışında çiftliğe çekti, orada galiba kendini de vurdu ama son sahnede bir kedi geldi dokundu adama filmi acaba ile bitirdi yönetmen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Sadece kamu bankaları bilgileri bunlar.. siz nereden aldınız bilgiyi. Bu resmi rakam tabipler birliğinden..
    Bende harita uzerinde vaka sayilarinin oldugu bir foto var. Simdi baktim istanbul dun 3549 vaka gozukuyor.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Sadece bunları yazmışlar şuan hocam... müdahale gelmiş olabilir..
    Teşekkür ederim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Yarın shortcuları masaya çıkartacaklar gibi. Not: benim poz short.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gece cin kotu olur merak etme. Sabah oyle buyuk gap bir gap olmaz. Vadelinin karin agrisi vardi ki artmadi bugun.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Son kişiye virus bulaşıp iyileşince bu iş bitecek mi? Seneye başka formda tekrar gelecek diyenler de var.

Bir film vardı ismini hatırlamıyorum, kötü ruh değdiği kişiye geçiyordu, En son kahraman çözdü sistemi, bunları şehir dışında çiftliğe çekti, orada galiba kendini de vurdu ama son sahnede bir kedi geldi dokundu adama filmi acaba ile bitirdi yönetmen.
    Zombi olmuştur o kedi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 411/1003 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •