Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    sayın Cautionary
    neden 2009 diplerimizi kıstas alalım en kötü olarak. 2001 neden olmasın dolar bazlı. en kötüyü düşünerek hareket etmekten zarar gelmez. bir senaryo yazmak gibi bir düşünceyede sahip değilim sadece olasılıkları hatırlatmaktan öte...
    dilerim sizin gibi düşünenler haklı çıkar ve sosyal arkaplanda çok hasar bırakmaz bu süreç.
    Bir kere 20 sene öncesine göre çok şey değişti...dünya yerinde durmuyor..dow için de 2001 e bakarsak işin içinden çıkamayız...şöyle bir örnek vereyim, nasdaq için 2001 e bakmak saçma olmaz mı? Nasdaq demek faang demek bugün...o zaman Facebook,Amazon, apple, netflix, Google neredeydi, şimdi nerede...bazıları kurulmamıştı bile.

Yani şunu demeye çalışıyorum, geçmiş örneklere bakarken de abartıp çok geriye gitmemek lazım. Ayrıca bu kriz de dışsal bir şok...2001 de büyük bşr yerel kriz de vardı...yani kıyaslama İçin her halükarda 2009 daha uygun 2001 e göre.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir kere 20 sene öncesine göre çok şey değişti...dünya yerinde durmuyor..dow için de 2001 e bakarsak işin içinden çıkamayız...şöyle bir örnek vereyim, nasdaq için 2001 e bakmak saçma olmaz mı? Nasdaq demek faang demek bugün...o zaman Facebook,Amazon, apple, netflix, Google neredeydi, şimdi nerede...bazıları kurulmamıştı bile.

Yani şunu demeye çalışıyorum, geçmiş örneklere bakarken de abartıp çok geriye gitmemek lazım. Ayrıca bu kriz de dışsal bir şok...2001 de büyük bşr yerel kriz de vardı...yani kıyaslama İçin her halükarda 2009 daha uygun 2001 e göre.
    mantıklı...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

3. Xu100 sadece -0.14
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •