Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. para piyasalarında her şeyi bildiğimi sanırdım, CDS yi atlamışız, ben bunu neden izlemiyorum diye grafiklerine baktım olayı çözdüm.

Evet bizim CDS sorunumuz damat geldiği gün başlamış. 20 yılın 17 yılında bu sorunumuz yok, son 3 yılda damat gelişi ile ülke risk primimiz yukarı gidiyor, 2018 dolar krizinde gördüğü rakamlara tekrar geldi. En azından o grafikte dünya birinciliğine doğru gidiyoruz.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    para piyasalarında her şeyi bildiğimi sanırdım, CDS yi atlamışız, ben bunu neden izlemiyorum diye grafiklerine baktım olayı çözdüm.

Evet bizim CDS sorunumuz damat geldiği gün başlamış. 20 yılın 17 yılında bu sorunumuz yok, son 3 yılda damat gelişi ile ülke risk primimiz yukarı gidiyor, 2018 dolar krizinde gördüğü rakamlara tekrar geldi. En azından o grafikte dünya birinciliğine doğru gidiyoruz.
    normal piyasa da 500 üstü iflası fiyatlamak demek, ama tr özelinde yüksek faiz yüksek enflasyon normal karşılandığı için bu oranı biraz daha yüksek kabul edebiliriz ama kaç derseniz ben bilmem.

https://tr.investing.com/search/?q=cds&tab=quotes
    men dakka dukka

3.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    normal piyasa da 500 üstü iflası fiyatlamak demek, ama tr özelinde yüksek faiz yüksek enflasyon normal karşılandığı için bu oranı biraz daha yüksek kabul edebiliriz ama kaç derseniz ben bilmem.

https://tr.investing.com/search/?q=cds&tab=quotes
    Bugün sabah yazdım, devlet olarak sorunlarımızı içeride çözebiliriz, kasada 3 milyar dolar var yada yok, ama bireyselde 200 milyar dolar var, devlet olarak güvence verip 3 yıl kalacak şekilde bu 200 milyar doları almamız gerekiyor. yada yarısını alalım, sonrada IMH den 50 milyar almamız lazım. Bunlar olmazsa haziranda TL faiz %40.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •