Sayfa 651/1003 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    ortak işin zor devlet yasa çıkarma hazırlanıyor dükkan sahibi diye kimse kalmayacak dükkanda kim oturuyorsa sahibi o olacak not bende kiracıyım
    Oha sen buna inaniyor musun ??

NAsil yani simdi Sen sirf o dukkanda KIRACI oldugun icin devlet Dukkani sana mi verecek ? Mulkiyetin Korunmasi diye bir kanun var. TApudaki adamin hakkini koruyamazsan orada ekonomi vesaire olmaz. En fazla Kira almayin der bu ay o kadar.

Senin dedigin mantikla Diyanetin, BElediyleerin, Kurumlarn, Kiliselrin ellerinde bir suru dukkan var. Dukkani o adama mi birakacaklar. ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,244
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    Oha sen buna inaniyor musun ??

NAsil yani simdi Sen sirf o dukkanda KIRACI oldugun icin devlet Dukkani sana mi verecek ? Mulkiyetin Korunmasi diye bir kanun var. TApudaki adamin hakkini koruyamazsan orada ekonomi vesaire olmaz. En fazla Kira almayin der bu ay o kadar.

Senin dedigin mantikla Diyanetin, BElediyleerin, Kurumlarn, Kiliselrin ellerinde bir suru dukkan var. Dukkani o adama mi birakacaklar. ?
    Tabiki öyle bir şey olamaz. Her kiracının gece uyurken rüyası bu sanırım

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Bu arada altına bakıyorum uzun vadeli grafiğine bir ara koyarım, ilginç bir döngü var orada. Yine devamı olur mu bilemem, her ortalama 30 yılda bir usd bazlı zirve görüyor, dip tepe arası 10 yıl sonraki 20 yıl bu yükselişi sindirmekle geçiyor 2011 de 1900 usd yi gördükten sonra şimdi sindirmekle meşgul yanı 2031 e kadar bir ara 1000 usd de yi görüp 1500 lere geldi bu virüs sonrası hedefi 800 ler olmalı 2031 e kadar.
    Tabiki bu usd bazlı bizde işin içine birde usd/tl fiyatı da girince 1500 usd olduğu zamanlarda 1900 usd olduğundan daha pahalı olabiliyor.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
    ''Tek gerçek BeşiktAŞK''

Dunya nufusu 8 milyar olmus. Gezegenin de ustundeki parazitleri azaltmak istemesi normal.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,244
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dunya nufusu 8 milyar olmus. Gezegenin de ustundeki parazitleri azaltmak istemesi normal.
    Aynen....
    Ben gelecek torunlarımdan korkuyorum..2050 yılında antibiyotik direnci yüzünden basit vakalar kanser ölümlerini geçecek..
    .
    .
    .
    .

.
    .
    İzleyelim. Türkçe altyazı mevcut..

İLİM BİLİM AKIL...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Teknikçi birn ortak yorum yapabilir mi, BIST 100 saatlik grafikte rsi pozitif uyumsuzluk görüyorum, 110 bin puanı gösteriyor uyumsuzluk, görüş belirtirseniz sevinirim.

Birisi cikacak "insan dusmani" diyecek simdi oyle yazdik diye.

Gecende de kiz hintlileri niye asagiliyormusum diye ciksiti. Tek soyledigim hindiler inek sidigi iciiyorlar seyden kurtulmak icindi. Biz irkci, asagilayici olduk. Inegin sidigini icen pasa pasa geziyor!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tesaduf degil. Borsa dolar bazli 2008 krizi seviyesine inmisti zaten 2018'de. Bizim borsamiz ucuz. Ha hep de ucuz kalabilir, bu belli degil. Ama ben 10 katlik bir artis bekliyorum seyden sonraki 30 senede. %5'imi alir cikarim.

GWP son 20 senede 3 kat artti GWP dunyadaki butun ulkelerin GDP'sinin toplami. 2008'den beri 1.5 kat artti. Tabi ki bu kadar basit degil ama, bizim de GDP'miz 20 sene oncesinin 3 kati.
    Evet ama dunyanin borcu cok daha hizli artti

Simdi fakirlestikmi zenginlestikmi?

Sayfa 651/1003 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •