Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,429
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dunya nufusu 8 milyar olmus. Gezegenin de ustundeki parazitleri azaltmak istemesi normal.
    Aynen....
    Ben gelecek torunlarımdan korkuyorum..2050 yılında antibiyotik direnci yüzünden basit vakalar kanser ölümlerini geçecek..
    .
    .
    .
    .

.
    .
    İzleyelim. Türkçe altyazı mevcut..

İLİM BİLİM AKIL...

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Teknikçi birn ortak yorum yapabilir mi, BIST 100 saatlik grafikte rsi pozitif uyumsuzluk görüyorum, 110 bin puanı gösteriyor uyumsuzluk, görüş belirtirseniz sevinirim.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen....
    Ben gelecek torunlarımdan korkuyorum..2050 yılında antibiyotik direnci yüzünden basit vakalar kanser ölümlerini geçecek..
    .
    .
    .
    .

.
    .

İLİM BİLİM AKIL...

Izledim sagol secbul.

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aynen....
    .
    .
    .
    .

.
    .

İLİM BİLİM AKIL...
    Evet bu da büyük sorun aslında. Hatta bazı bakterilerin antibiyotiklere direnç kazandığı ile ilgili haberler vardı bir süre önce.
    Hem suni,hem doğal o kadar problemleri olmaya başladı ki dünyanın.Tadını çıkar modunda yasicam da işte geridekiler var .
    Neyse Secbul ortak,bunları bırakalım bu karartıcı şeyleri de şu sizin hulk la ilgili yorumunuzu alsak.İyi bir şeye benziyor

Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Evet bu da büyük sorun aslında. Hatta bazı bakterilerin antibiyotiklere direnç kazandığı ile ilgili haberler vardı bir süre önce.
    Hem suni,hem doğal o kadar problemleri olmaya başladı ki dünyanın.Tadını çıkar modunda yasicam da işte geridekiler var .
    Neyse Secbul ortak,bunları bırakalım bu karartıcı şeyleri de şu sizin hulk la ilgili yorumunuzu alsak.İyi bir şeye benziyor

doğa ögreniyor. doğanın farklı öğrenme çeşitleri var.
    kedi köpek doğada yaşayamaz çünkü insan ile evrimleşmiş.
    bakterilerde virüslerde yaşam alanları daralınca ( dünyadaki doğal eko sistemdeki hayvan sayısı azalınca )
    sonraki besin olarak insanı seçtiler. Belki yapay geliştirildi ama bir şekilde sızma yolunu buldu.
    evrim geçirdi anladığım kadarı ile tek covid-19 yok piyasada.......... asıl korkutan bu olmalı bence.......
    yenileri daha güçlü gelebilir buna bağlı olarak bankalar hiçbir şey yapamaz.
    devletin yaptırması lazım ama konunun farkında olan yok.
    tıpkı virüs çıktığında thy uçmaya devam ettiği bizim umreye insan gönderdiğimiz gibi........

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    evrim geçirdi anladığım kadarı ile tek covid-19 yok piyasada.......... asıl korkutan bu olmalı bence.......
    ABD saglik bakani dedi ya sonbaharda yeni bir dalga daha bekliyoruz diye. Hepimizin tahmin ettigi gibi hicbirsey eskisi gibi olmayacaktir artik dunyada. Bu korku herkesin genine isleyecek.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    ABD saglik bakani dedi ya sonbaharda yeni bir dalga daha bekliyoruz diye. Hepimizin tahmin ettigi gibi hicbirsey eskisi gibi olmayacaktir artik dunyada. Bu korku herkesin genine isleyecek.
    O zaman SELL IN MAY sözü tarihe mi karıştı. Tam tersini mi yapacağız, Mayısta 1. dalga bitince alıp , ayvalar tezgaha düşer düşmez satıyor muyuz?Ne olur bilenler söylesin, bu soruyu aynı zamanda Tgt adına da soruyorum

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aşısı ya da ilacı bulununca söner bu iş, bitiş tarihini merak eden bu çalışmaları takip etmeli, yoksa öyle mayısta haziranda falan kendi kendine bitmez.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •