Susmak erdemdir þu dünyayý yönetenler ne çok severmiþ korku yaymayý kötü geçecek daha kötü double kötü ultra kötü exterme kötü sonra monster killl olacak diyorlar ulan susun yav susun da ölüyorsak ölelim kalacaksak kalalým da ayarlarýmýzla oynamayýn artk.... 1 aydýr anamla babamla görüþemiyorum evden çýkýp Allahtan net var...
Bu günlerede gülermiyiz acep
Ha ha ha, hiç de öyle olmadý, videoyu çeken adam biraz panik yapmýþtý, ben acýkcasý o açýklamaya deðil, bana videonun geldiði yere itibar etmiþtim. Video yeðenime gelmiþti, Dubai portta çalýþýyor, yani gemi ve video sanalda deðil gerçekti. Ama dedim ya kýsmet olmadý. Bilseydim saðlýk bakanlýðýna o gün gönderirdim.
Bu Cruiselari duzenleyen Carnival 2 ayda 50'den 8'e indi. Yanliz felaket hacim var diplerde, sermayenin el degistirdigi belli. Bookinleri 2021 icin artmis bile diyorlar. Noluyor ki? Buna da mi bulassak acaba.
“Booking volume in the last 30 days for 2021 is actually up 9% versus the same time last year,” UBS equity analysts wrote in a March 31 report on cruise lines. “That includes people applying their future cruise credits from sailings that were cancelled this year, but still shows a surprising resilience in desire to book a cruise.”
Yer Ýmleri