Enflasona ayarlanmis GDP per capita'ya gore zenginlesiyoruz.
Enflasona ayarlanmis GDP per capita'ya gore zenginlesiyoruz.
borsamız biriktirdiği enerjiyi serbest bırakacak.
o gün borsa da olmak istiyorum.
tahminim dünyaya entegre bir hükümet zamanında bunun gerçekleşeceği
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
"Kucukken insaata topun mu kacti kocum" dedik diye birisi de cikmisti "insaat iscilerine niye hakaret ediyorsun, onlarin hepsi oyle degil" diyorduSansimiza forumda amele cikti karsimiza. Muahahahahaha.
Guleyim derken yine terste kaldin. Amele degil, insaat iscisi! "Bilim adami" degil, bilim hayvani. Alisacagiz bu PC konusmaya yontula yontula.
Erkeklerden bahsediyorsun, feminist mafyasi saldiriyor. Evlilikten bahsediyorsun, LGBT mafyasi saldiriyor...
Insanlarin elinde cok fazla bos zaman kalmisti sacmasapan seylerle ugrasmak icin. Belki de sey daha onemli problemlerin oldugunu gostermek icin ortaya cikti.
Evet bu da büyük sorun aslında. Hatta bazı bakterilerin antibiyotiklere direnç kazandığı ile ilgili haberler vardı bir süre önce.
Hem suni,hem doğal o kadar problemleri olmaya başladı ki dünyanın.Tadını çıkar modunda yasicam da işte geridekiler var .
Neyse Secbul ortak,bunları bırakalım bu karartıcı şeyleri de şu sizin hulk la ilgili yorumunuzu alsak.İyi bir şeye benziyor
Yatırım tavsiyesi değildir.
yaklaşık 1 saat önce, 2 ay önce açılan baharatçının kapattığını ögrendim.
gerçekten insanları bezdirdiler. adamı düşündüm haklı. o kadar mal çekiyorsun.
lokantalar kapalı, insanlar dışarı çıkmıyor alışveriş yapmıyor. piknik mangal tarzı yerler kapalı.
insanlar temel gıdalara döndü öyle baharatçıdan şunu alayim diyen kalmamıştır.
belki 1 yıl sonra işler düzelecek o zamana kadar zarar yazmam demiş. mantıklı geldi.
9 ay kira vermeyecek. dükkana çektği malıda uygun fiyata zararsız kurtulmuş.
yaptığı masrafla ucuz atlattım diyor.
Yer İmleri