Artan

10,57 9.99 18:10
4,52 9.98 18:10
14,78 9.97 18:10
216,20 9.97 18:10
6,95 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 18:10
321,00 -9.96 18:10
90,40 -9.96 18:10
52,20 -9.92 18:10
52,80 -9.9 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.553.298.453,05 18:10
11.129.027.275,04 18:10
10.481.881.526,54 18:10
7.516.600.316,75 18:10
6.263.391.343,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8023 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Para yagacakta , ic siyaset nedeniyle zamaninda edilen zart zurtlar , eyy imf ler yuzunden ulke bundan faydalanamayacak ve bu yalnizca bir kisinin kibri tuzunden olacak, Turkiye Imf sundugu firsatlardan bedeli ne olursa olsun faydalanmali, koymusum muhalefetin ne diyecegine, yine dort ayaginin ustune dusecek bireri de kibir izin verirse, umarim Bu bol likidite firsatini kacirmaz ve bu likiditiyle de kanal istanbul otoyol yapmazlar...
    Ulkenin kaynagi kalmadi kral ciplak malesef ve yine bir firsat akilli olmak lazim
    Buraya ulkenin cari aciginin yarattigi eksi poz kapatacak sicak soguk yerlesik yabanci kaynak gelmiyor, kiskaniyorlar ya ulke cds 600 e dayanmis
    Nedeni ortada geyige girmeyelim
    Lakin bu firsat kacmaz
    Sevgiler

2.  Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Para yagacakta , ic siyaset nedeniyle zamaninda edilen zart zurtlar , eyy imf ler yuzunden ulke bundan faydalanamayacak ve bu yalnizca bir kisinin kibri tuzunden olacak, Turkiye Imf sundugu firsatlardan bedeli ne olursa olsun faydalanmali, koymusum muhalefetin ne diyecegine, yine dort ayaginin ustune dusecek bireri de kibir izin verirse, umarim Bu bol likidite firsatini kacirmaz ve bu likiditiyle de kanal istanbul otoyol yapmazlar...
    Ulkenin kaynagi kalmadi kral ciplak malesef ve yine bir firsat akilli olmak lazim
    Buraya ulkenin cari aciginin yarattigi eksi poz kapatacak sicak soguk yerlesik yabanci kaynak gelmiyor, kiskaniyorlar ya ulke cds 600 e dayanmis
    Lakin bu firsat kacmaz
    Sevgiler
    bize o para gelmeyecek. Masadaki planların arasında yatırım yapılacak ülkeler arasında biz yokuz.
    bilmem hatırlayanlar var mı ??? kredi derecelendirme kuruluşları not düşürdüğünde bir eyt üyt diyorduk.
    onları suçluyorduk söylediğiniz değerler doğru değil diyorduk. Onlar ne yaptı kendilerini dinleyen büyük yabancı kurumsallara sattırdı. Yabancı bizim piyasadan satarak çekildi. sadece borsada değil firma düzeyinde de çekilişler oldu.
    Devlet yönetimi artık siyasetçiler yapmamalı 21 yüzyılda bilim adamları yapmalı.
    1 kişi yerine yönetim çoğulcu olmalı. akıllı olacak bir durum yok.
    20 yıl öncesinde harmanlanmış insanlar bugün hala yönetiyor zaten 20 yılın geri besleme bilgisi ile yorumluyorsun.
    Günümüzde yanlış kararlar veriliyor. oysa biz 10 - 20 yıl sonrasının kararlarını anlamaya yorumlamaya çalışmalıyız.
    bu sefer kurtarsa ne olacak ki 3 yıl sonra yeni bir dalga daha gelecek.
    şimdi sorayım size yerli oto nun parçaları nerede üretilecek ti ? bunu forumda bilen 1 kişi var mı?
    cevap çinde üretilecektiyse o üretim daha 1 yıl ileri attı. kıssadan hisse...

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    bize o para gelmeyecek. Masadaki planların arasında yatırım yapılacak ülkeler arasında biz yokuz.
    bilmem hatırlayanlar var mı ??? kredi derecelendirme kuruluşları not düşürdüğünde bir eyt üyt diyorduk.
    onları suçluyorduk söylediğiniz değerler doğru değil diyorduk. Onlar ne yaptı kendilerini dinleyen büyük yabancı kurumsallara sattırdı. Yabancı bizim piyasadan satarak çekildi. sadece borsada değil firma düzeyinde de çekilişler oldu.
    Devlet yönetimi artık siyasetçiler yapmamalı 21 yüzyılda bilim adamları yapmalı.
    1 kişi yerine yönetim çoğulcu olmalı. akıllı olacak bir durum yok.
    20 yıl öncesinde harmanlanmış insanlar bugün hala yönetiyor zaten 20 yılın geri besleme bilgisi ile yorumluyorsun.
    Günümüzde yanlış kararlar veriliyor. oysa biz 10 - 20 yıl sonrasının kararlarını anlamaya yorumlamaya çalışmalıyız.
    bu sefer kurtarsa ne olacak ki 3 yıl sonra yeni bir dalga daha gelecek.
    şimdi sorayım size yerli oto nun parçaları nerede üretilecek ti ? bunu forumda bilen 1 kişi var mı?
    cevap çinde üretilecektiyse o üretim daha 1 yıl ileri attı. kıssadan hisse...
    Bu yorumuna katiliyorum. Hatta ben de milletvekili yasi maksimum 35 olsun demistim. Butun dunyada gencler, yani cagimizdan kopuk olmayanlar basa geliyor (Fransa, Kanada, vs).

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu yorumuna katiliyorum. Hatta ben de milletvekili yasi maksimum 35 olsun demistim. Butun dunyada gencler, yani cagimizdan kopuk olmayanlar basa geliyor (Fransa, Kanada, vs).
    Kanada Başbakanını tiye almaya çalışan bir gazeteciye verdiği cevap aslında ülkenin nasıl olduğu ile ilgilidir.

Alıntı Originally Posted by gva74 Yazıyı Oku
    Para yagacakta , ic siyaset nedeniyle zamaninda edilen zart zurtlar , eyy imf ler yuzunden ulke bundan faydalanamayacak ve bu yalnizca bir kisinin kibri tuzunden olacak, Turkiye Imf sundugu firsatlardan bedeli ne olursa olsun faydalanmali, koymusum muhalefetin ne diyecegine, yine dort ayaginin ustune dusecek bireri de kibir izin verirse, umarim Bu bol likidite firsatini kacirmaz ve bu likiditiyle de kanal istanbul otoyol yapmazlar...
    Lakin bu firsat kacmaz
    Sevgiler
    IMF'nin ne memen birsey olacagini bilmek mumkun degil. Mesela Rumlar IMF ile anlasarak milletin mevduatlarinin %60'ina el koymuslar.

Bizim ulkemize hukumet degismeden yabanci yatirimcinin gelmeyecegi belli. 2018'de secimde dediler bunu, dediklerini yaptilar. Alisacagiz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •