Arama sonucu : 1850 madde; 1 - 8 arası.

Konu: XU100'de Anatrendler

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    diyelim bu dediğiniz oldu...öteki beriki herkes battı...sonra ne olacak? zenginin parası da para etmeyecek anlıyorum bu söylediklerinizden...o da oldu diyelim...sonuç ne olacak? hayat nasıl devam edecek?

ekmek kuyruğunda kimler olacak? herkes top yekün batacaksa en basitinden koca ülkeye ekmeği kim nasıl üretecek? kim hangi parayla (para para da etmeyecekse) buğday ekecek, biçecek? fabrika nerede un yapacak? fırın nerede ekmek yapacak?

Alıntı Originally Posted by DEVİR Yazıyı Oku
    3 nesil büyük bir kapitalist çöküş görmediği için fantastik gibi görünebilir ama daha geriye bakarsanız bunun kaçınılmaz olduğuna ikna olabilirsiniz.Belki de olmazsınız. Burada 2001 veya 2008'den daha büyük bir şeyden sözediyoruz ki o gün artık geldi. Herşey 2-3 yıl içinde olup bitecektir. Birkaç haftalık yukarı hareketler her seferinde kabusun bittiği gibi algılanacak ama her uykuya daldığımızda aynı rüyaya döneceğiz.
    Efendim benim bu düşüşten haberim vardı ben önlemimi aldım kısa pozisyona geçtim, güvenli limana parkettim vs. kurtuluş değil. Siz, ben, hepimiz, en isabetli trade edenle, en terste kalan hep birlikte batacağız.
    --
    Son düzenleme : TÜRKOĞLU; 07-04-2020 saat: 00:25.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •