Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Yukarı gitse mali kafasına yiyecek aşağı gitse alıcı yok..tek umudu dow yeşillensin bi tur daha yapayim

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Şimdi bu borsayı alırlar mı diyonuz ???
    satmak için 1 almak için 2 kere düşünmek lazım..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Alacak diyenler desin alacak diye de
    Aynı şeyi
    Satacak olanlar desin satacak diye

Gün sonu kabul etmiyoruz öyle ona göre
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Dow 22.7 yi gecerse bir 111.5 denemek isteyebilir

5. Bu sayfaya yazdığına göre bu ülkeyle bir bağın var,ancak kafanı batıya kiraya vermişsin belli...Belki de çoğu zaten Türkiye'de yaşamıyor,belki 15 temmuz sonrası kaçanlardan...Ne sağlık,ne ekonomi bakanına inanırsın,ne de bilim insanlarına...ülkem herkesten önce önlemlerini almış,sürekli her alanda yeni önlemlerle güncelleme yapıyor,yatak,solunum cihazı,ilaç,maske vb. her şeyi sıkışmadan temin etmiş,açıklanan rakamlar süreci dünyada en iyi yöneten ülkelerin başında geldiğimiz ortada..."her şey kontrolümüzde" deniyor...ama senin amacın zaten karalama,küfür,hakaret,iftira…
    Bu tipte insan sayısı burada elbet azınlıkta ...ama günde 50 tane paylaşım yapıyor...GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.

6. Ben hep sizi olurdum da Yazmazdim buralari..simdi hep evde okunca bende yazicam.. sabah uzadim... sonra
    100.500 den kisaldim hemiden iyicemen.. bu hareketlerde hep ikindi vakti yukari surer genelde.. ama bu sefer yukarda yeri yok fazla.. asagi gelme daha yuksek

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hani yaşlı ve kronik hastalar ölüyordu .

44 yaşında aktif spor yapan hiçbir sağlık sorunu olmayan bir tanıdık 16 gün yoğun bakım sonrası vefat etti

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    o artık şehir efsanesi oldu.

86 yaşında adam kurtulmuştu geçen tvde çıktı.

bebekte gider gençte yaşlıda

bir altyapın sağlam olacak
    iki virüse çok maruz kalmayacaksın
    üç stres kontrolü + beslenme dikkat edeceksin.

aktif spor yapan adamın dengeli beslenmesi yok ise yada stresli bir yaşamı var ise ve artık iliklerine kadar işlemiş ise virüs risk grubundadır.

kimse gençliğine güvenmesin artık

8. Adana'da maske takmayı itiraz eden vatandaş: Bu virüs bir siyonist oyunu; bu milleti boş şeylerle uğraştırmayın.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-bos-seylerle/

youtube komlo teorileri hesaplarının sıkı izleyicisi bir vatandaş olsa gerek

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •