Sayfa 685/1013 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. DOLARDA RALLİYE HAZIRMIYIZ? EVETTTTTTTTTTT.

https://www.investing.com/analysis/c...-low-200190549

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by DFolmaz Yazıyı Oku
    Ben geri alıma başlasam şöyle yapardım,
    100 bin dolar ile birinci ay başlardım.
    Her ay bir önceki ayın iki katı kadar geri alım satım yapardım satranç tahtası ve pirinç meselindeki gibi.

Kaçıncı ay duracagimi ra asla aciklamazdim.

dual
    Düzeltme 25 bin dolardan başlar isem
    31 ay sonra ne kadar parayı piyasadan çekmiş olurum.

dual

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    BENİM GARİBAN ASGARİ ÜCRETLİMDEN DAHA MAAŞINI ALMADAN ŞAK DİYE KESERSİN VERGİYİ.

KİMİLERİ İSE VERGİ KAÇIRMAK İÇİN OFFSHORE AGLARI KURAR DÜNYADA.

KİMİNE KAVUN, KAPRUZ; KİMİNE KELEK.

http://www.theblacksea.eu/malta-file...plani-albayrak
    Ey Çalık diye Reise bildirelim tüm parasına adlı kolluk yollasın...
    Biri cimere yazsın vsktim yok benim malesef
    dual

4. Burak Kaplanâ€*@BurakKaplanTR :

Ticari ve Endüstriyel Kredilerin durması, RESESYON YAKIN diyor.

Ancak bu nedenden TRUMP harcama yapacak ve faizler fırlayacak.

5. Spiegel Online: Berat Albayrak Dubai'deki milyonları Türkiye'ye aktarmaya çalışıyor

http://www.birgun.net/haber-detay/sp...or-160782.html

Haydi gözünüz aydın!!!!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6. BİR ÜST DÜZEY BANKACI GÖZÜYLE MEMLEKETİN AHVAL VE ŞERİATI:

https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...21730336882688

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ne değişti biliyomusunuz ?

gezi parkı -

17 aralık ve

15 temmuz

yani 3 kalkışma hareketinden dimdik ayakta çıkan 15 yılda milletin teveccühüyle hiç kaybetmeyen adam ben buradayım dedi

o nedenle hiç öyle dolara euroya filan tevessül etmeyin güçlü türkiyenin güçlü türk lirasından şaşmayın

bu devlete bu millete güvenin pusulayı şaşırmayın

özellikle siz bora bey , gençlere örnek olun bu yaşta hırsı bırakın dolar peşinde koşmayın siyasi görüşlerinizin bir yansıması bir tepkisi olarak döviz kurlarından medet ummayın

şunu unutmayın ! TL karşısında pariteyi kendi lehine açan doların her kuruş yükselişi bu memlekette üniversite mezunu bir gencin işsizliği, bir işçi kardeşimizin kaybettiği ekmeği demek

yerli olun milli olun duyarlı olun, aylardır rica ediyoruz, başlığın şu itici ismini değiştirin

saygıyla
    Beyefendinin ağır ironi yaptığını düşünüyorum,ama komik değil,eğer gerçek düşüncesiyse hiç komik değil...Biraz evvel duydum maalesef güçlü,yeni Türkiye mizde,bir süredir hastalığı için sosyal medya aracılığıyla yardım toplanan ama başarılı olunamıyan,Eymen Bebek vefat etmiş...Sabaha kadar açıklama yapardım ama bu forumu kullanan insanların genel olarak algı kapasitelerinin yüksek olduğunu düşünüyorum,başka yorum yok anlayan anlar...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Beyefendinin ağır ironi yaptığını düşünüyorum,ama komik değil,eğer gerçek düşüncesiyse hiç komik değil...Biraz evvel duydum maalesef güçlü,yeni Türkiye mizde,bir süredir hastalığı için sosyal medya aracılığıyla yardım toplanan ama başarılı olunamıyan,Eymen Bebek vefat etmiş...Sabaha kadar açıklama yapardım ama bu forumu kullanan insanların genel olarak algı kapasitelerinin yüksek olduğunu düşünüyorum,başka yorum yok anlayan anlar...
    Ne yazık kı o haberı bende dınledım ve kahroldum. Çerez parası dedıklerı bir miktar için gencecik bir can gitti. Belki bir bilim adamı olacak yada bir devlet adamı olacak millete faydası olacaktı. Sonra durdum duşundum bu Amerikalılar neden 400 dolar bir kenara attımıyor dıye duşundum cevabını buldum . Zora dusunce yardım edecekleri bir devleti var arkasında. Afrika ülkesinde ha açlıktan ölmüşsün yada Türkiyede ilaçsızlıktan arada fark yok. Milletimizi 2023 de kuş var diye gösterip yanında ne olduğunu farkına varamayan bir toplum olduk.

Sayfa 685/1013 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •