Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
Yükseldi diye hiç bir enstrümanı short lamam...endeksi bile, sat sinyali gelince shortluyorum...kaldı ki hem dolartl, hem ons çok dalgalı hareket edebiliyor...sıradışı bir dönem yaşıyoruz...bu nedenle kısa vade sat sinyalini, altın İçin dikkate almam.

Ayrıca bu sene için ons hedefim 1900, dolartl 7 diye paylaşmıştım sene başında...ons lehine pek çok ilave gelişme oldu...b7 nedenle şu anki gram fiyatı bana abartı gözükmüyor...gideceği yere biraz daha erken gider görüntüsü var sadece, bunun da benim açımdan bir sakıncası yok.
Kar analizi olarak shortlamayı dedim atıyorum 400tl oldu altın haziranda sonra süzülmeye basladı asagıı sinyali verdi 390larda bes uzun vade bozmayacaksınız kar realizasyonu anlamında altın portfoyun %20-25shortlanarak sanki 4te 1altın bozmuş gibi bir risk alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.