Sayfa 741/1003 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dur bakalim iyi yakaladik orda gemicileri. 8'den 11 oldu carnival. 10 olunca satarim. Bu cruisecular fanatiktir, sey mey dinlemez devamli gezerler.
    Suudi Devlet Yatırım Fonu Carnival'de %8.2 lik hisse satın aldı ve hisse %30 prim yaptı bu gelişme yüzünden
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Dolar da yükselen kama var, endeks de fincan kulp var, coviti unut o önemli değil. Ama damadı unutamıyorum, sat doları al işc yi. Damat olmasa olur du.
    hastayım şu fincan kulp formasyonuna, teknik analizde yüzlerce hatta binlerce formasyon olmasına rağmen Türk insanı fincan kulpe takmış kafayı, bir Türk herhangi bir grafiğe batığında her daim bu formasyonu görüyor her ne hikmetse, bunun açıklamasını yapabilecek biri var mı burada? Bunun nedenini çok merak ediyorum.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bu kriz DamaD'ı götürecek.
    Hiç tahmin etmiyorum, tam tersine ülke üst yönetiminde Damat gibi yakın çevreden gelenler daha da artacak. Klasik AKP mantığından hareket edersek böyle olması gerekiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Robot ise yariyor olsa sana parayla satmaya kalkmaz. Burdan da bak. Geriye donuk simulasyon her zaman kolay.
    dört dörtlük yorum bu, %100 doğru

5.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Bence de GARAN buralardan alınır ama 9.25 öncesi 8.20-8.50 arasında satılır sonra dönüp tekrar alınır ve hedefe varıılır.
    eğer endeksin çıkmasını bekliyorsan bunu yapmak lazım, endeks %2 çıkarsa GARAN %3-4 gibi çıkar ama HALKB %1 primlenir, bu strateji sadece endeksin çıkacağı beklentisi var ise geçerlidir

öte yandan endeks düşüşe geçerse bu düşüşten HALKB pek etkilenmez diye düşünüyorum çünkü dibine kadar iskontolu zaten, hisse 2020 1Ç itibariyle hisse başına 27 tl ye yakın olan DD'ye oranla %82 iskontolu işlem görüyor mevcut haliyle, o yüzden HALKB defansif takılacaktır böyle bir düşüş senaryosunda ama GARAN endeks ile orantılı düşer ve böylece HALKB ile GARAN arasındaki makas daralır, eğer olur da endeks düşüşe başlarsa GARAN'daki alım ters teper, böyle bir senaryoda aradaki makasın daralması takas seçeneğini gündeme getirir ve bence de bu cihete gitmek mantıklı olur

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    çok uzun yazıyon
    burak kardeş
    okuyamıyorum.
    umarım küfür etmiyorsundur arada
    aynen, Burak84 felaket uzun bir yorum yapmış, ben zaten Türkçe okuma ve konuşma özürlüyüm, yazılı Türkçem mükemmel olmasına rağmen okuyup anlamam ve konuşmam mükemmel değil

7.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Fransa ilk çeyrek %6 ekonomik küçülme bekliyor, Almanya ikinci çeyrek %9 küçülme bekliyor. Almanya 3 ayda %9 büyük bir rakam. FED sanırım yarın akşam konuşacak, o ana kadar çok şey değişmeyebilir, cuma önemli. Abd irana İMF üzerinden 5 milyar covit kredi talebine engel olmuş. Büyük zalimlik. 185 ülkeye İMF para versin, 3 ülkeye vermesin. iran rusya Türkiye. Peki bu üç ülkenin ne günahı var, yoksa bu üç ülke 1-2 sene önce kendi parası ile ticaret falan mı yapacaktı. Hatırlayamadım böyle bir şey vardı sanki.
    haberin var mı bilmiyorum, son bir kaç senedir TR-Rusya-İran ve Çin altına dayalı ortak bir ticaret platformu kurma çabası içindeler ve bu suretle dolar Euro vs kullanılmayacak, bu platform son aşamada şu anda, böyle bir girişim doğal olarak en çok ABD'nin tepkisini çekti çünkü doların küresel hegemonyasına aykırı atılmış bir adımdır bu, bu yüzden de TR Rusya İran dolaylı yoldan cezalandırılıyor, IMF'nin en büyük ortağı ABD olduğu için böyle bir karar alınabiliyor

8.  Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    bu doco ne yapar uçuş yok havaalanları boş demekki mutfaktakiler kendi kendilerine yemek yapıp para kazanıyor gerçi pegasus ve thy ucaklarıda yerde ama hisseleri havada biz taban beklerken yok tavan olacağız derler neticede biz bu işi bilmiyoruz
    QNBFL yıllık cirosu 500 milyon tl, piyasa değeri 13.5 milyar tl, yıllık cironun 27 katı kadar bir PD'ye sahip, hissesi 115 tl den kapandı bugün, bir ara 239 tl yi görmüştü ve PD 27 milyar tl ye çıkmıştı yani yıllık cironun 54 katına, F/K rasyosu o zaman 300 (üç yüz) gibiydi, borsada mantık arayanlar boşuna arıyorlar

Sayfa 741/1003 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •