Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yarını göreceğmiz meçhul .
Misal yıllar önce 3 sayfa haberi olabilirdim ama kader kısmet böyleymiş .
kurban bayramı tatilinde boğaza gittik orada teyzem şişeye ismimi yazdı denize attı bu kaybolunca sende kaybolacaksın dedi . Ben dur atma ne olur desem de fayda etmedi şişe boğazın sularında kayboldu .
Sonra boğaz vapuruyla geri döndük Eminönü’ne orada iskele de kalabalıkta vapur atlamak istedim .
Babam elinden kurtuldum iskelenin önünde bekledim sonra onlar trene gitmiş ben iskeleye döndüm yoklar
Sonuç olarak şişeden 2 saat sonra içinde kayboldum eve dönüş yolunda
3 saatte 7-8 km yol yürüdüm eve gitmek için yabancılarla sakın konuşma dedikleri için kimseye de tren nereden kalkıyor demedim ve korktum .
Aslında hesaplarıma göre bayramın ikinci günü idi ve birde pazar günü vardı bulurum 3 günüm var diye Hababam yürüdüm .
Sonra karanlık oldu karakolu aradım yollarda önünden birkaç kez geçmiştim .
Akşam oldu tabi ağlamaya başladım caddede millet caddesinde amcanın bir geldi beni karakola götürün ben kayboldum dedi .
İşte orada hayatım değişti amca tüm iyiniyetli olarak benim karakola götürdü .
Sonra karakolda komiser bilgi aldı ama orada telefon numarasını sormasını bekledim sormayınca söylemedim böyle olunca da o zaman teknoloji yok biraz zahmetli zor buldular biraz beni
Bu arada aslında hava kararmasa GPS takılmış gibi yön duygum varmış 6 yaşında tabelalara baka baka Eminönü’nden Topkapı ya kadar yürüdüm .
Zaten eve geldiğimde sormuşlardı nasıl yürüdün diye bu kadar yolu şaşırmışlardı .
Hayat bir gündür o da bugündür hesabı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme : Pscyokinesis; 09-04-2020 saat: 02:33.
Bu gece film izlememistim, bu iyi oldu, simdi gidip yatiyim.
Ben bunu niye yazdım niçin yazdım değil mi gereksiz bir ani değil mi .
Bugün bir üye dilek hakkınız olsa ne istersiniz dedi hatırlarsanız .
Yeni belli olmuyor kabul olup olmayacağına örnek vermesi açısından anlattım .
İyi düşün iyi olsun iyilik yap iyilik bul karma felsefesi evrene pozitif enerji gönderilmesi gibi düşünebilirsiniz
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kitapçılıkta para yok.Asagidaki conveyor belt sistemini kurmak istiyorum. Turkiyede kim yapar bunu?
https://www.youtube.com/watch?v=mBaCMBCTel8
Hacıyağı ve kitap satan birilerini bulmanız lazım.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri