Bol kazançlar, eski göz ağrım biraz geç oldu ama yine kiracı olduk. Umuyorum kısa zamanda hayat normale dönecek ve insanlar hayatı daha çok yaşayacak.
Arkadaşlar birşey danışacam, işcepten tam anlayamadım bu kağıdın dolaşımdaki lot sayısını bilen yazarsa çok makbule geçer.
en düşük en yüksek 41,75 - 57,875,,,viyanadaki bugünkü işlemler.şu anda 47.20 yuro dan işlem görüyor.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
İşcepte ve mynette 77,15 yazıyor hocam, işcepin takas ekranından baktığımda da yaklaşık 650k lot aracı kurumlarda görünüyor. Sizin yazdığınız da çok farklı bir gariplik var anlamadım. En doğrusu matrikstir heralde.
Eğer 385k lot varsa 3 gündür yaklaşık 150k lot el değiştirdi eğer ceptocep değilse. Bu da yeni maliyetlerden ötürü sanki yukarı doğru daha yolumuz uzun gibi görünüyor, umarım yanılmam.
geçende 264,00 TL ile aldığım hisseleri kısmetse yarın sabah vereceğim.Ben tepki için girmiştim.yolu açık olsun.Kalanlara bol kazançlar...
Yer İmleri