Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8003 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Maske üretmek serbest,Satmak yasak.
    Camiye gitmek serbest,Cuma namazı kılmak yasak.
    Pazar tezgahı kurmak serbest,yanyana durmak yasak..
    Yahu; Resmen milletle alay ediyorlar..

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Maske üretmek serbest,Satmak yasak.
    Camiye gitmek serbest,Cuma namazı kılmak yasak.
    Pazar tezgahı kurmak serbest,yanyana durmak yasak..
    Yahu; Resmen milletle alay ediyorlar..
    maske dağıtılıyor ağır aksak da olsa
    camide cuma namazında önemli olan şey sosyal mesafenin korunamayacağı endişesidir.
    pazarda sosyal mesafeyi korursun olur biter
    derdiniz hükümete vurabilmek.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    maske dağılıyor ağır aksak da olsa
    camide cuma namazında önemli olan şey sosyal mesafenin korunamayacağı endişesidir.
    pazarda sosyal mesafeyi korursun olur biter
    derdiniz hükümete vurabilmek.
    Şu forumda takılıyorsun ve hala Akp yönetimini savunuyorsun.
    Ben bunlar kadar kurnazını ,bencilini kibirlisini toplumun yarısını ötekileştireni ya bizdendir ya yok olursun anlayışını hiç görmedim.
    Bir belediye yardımı yahu ona bile dayanamadılar, 18- 20 yaş arası işçileri gidin çalışın size sokak yasak değil dediler. Bunlar İstanbul belediye başkanlığı koltuğunu çalmaya kalkıştılar nesini beğeniyorsunuz bunların????

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Şu forumda takılıyorsun ve hala Akp yönetimini savunuyorsun.
    Ben bunlar kadar kurnazını ,bencilini kibirlisini toplumun yarısını ötekileştireni ya bizdendir ya yok olursun anlayışını hiç görmedim.
    Bir belediye yardımı yahu ona bile dayanamadılar, 18- 20 yaş arası işçileri gidin çalışın size sokak yasak değil dediler. Bunlar İstanbul belediye başkanlığı koltuğunu çalmaya kalkıştılar nesini beğeniyorsunuz bunların????

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ya çok gençsiniz, yada ön yargılarınız var yada akp öncesi türkiye den bi haber uzayda yaşamışsınız.
    ötekileştirmenin ne olduğunu nasıl olduğunu görmeniz için akp öncesi türkiyeye bakınız.

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Ya çok gençsiniz, yada ön yargılarınız var yada akp öncesi türkiye den bi haber uzayda yaşamışsınız.
    ötekileştirmenin ne olduğunu nasıl olduğunu görmeniz için akp öncesi türkiyeye bakınız.
    Sana cevap yazmayacağım diyorum,boş ver diyorum,yahu el-insaf;neyi savunuyorsun daha?bir gün içerisinde ard arda bir çok vahim yanlış yapılıyor sen hala öncesini gör falan filan,yahu ben biliyorum öncesini,o koalisyon dönemlerinde bile böyle hatalar yapılmadı

---Sağlık bakanına soruyorlar;10 günde kişi başı,5 maske yeterli midir? cevap:en iyi çözüm dışarı çıkmamak????
    eee,çalışmak zorunda olan kasiyer vb insanlar ne yapacak??yassağ hemşerim..

25 yıldır hizmet veren belediye aş evleri hesaplarına bloke konuluyor,bu zor günlerde bile hesap farklı mı???o fakir insanlar ne yiyecek?

yaklaşık 50 milyon insanı karantinaya alıyorsun,2 saat kala haber veriyorsun,bir sürü insan virüs kapıyor,insanlar 48 saat ekmek bulamayacakları için değil, verilen sözlerin her an tersi olabilme ihtimaline karşı deli gibi alışverişe gidiyorlar..

yahu bugün bari bu at gözlüklerini çıkar,yanlışa yanlış de...not:bana ocu,bucu yakıştırması falan yapma,hayatında görebileceğin en apolitik insanlardan biriydim,ama bünyem artık bu kadar saçmalığı kaldırmıyor...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    sana cevap yazmayacağım diyorum,boş ver diyorum,yahu el-insaf;neyi savunuyorsun daha?bir gün içerisinde ard arda bir çok vahim yanlış yapılıyor sen hala öncesini gör falan filan,yahu ben biliyorum öncesini,o koalisyon dönemlerinde bile böyle hatalar yapılmadı

---sağlık bakanına soruyorlar;10 günde kişi başı,5 maske yeterli midir? Cevap:en iyi çözüm dışarı çıkmamak????
    Eee,çalışmak zorunda olan kasiyer vb insanlar ne yapacak??yassağ hemşerim..

25 yıldır hizmet veren belediye aş evleri hesaplarına bloke konuluyor,bu zor günlerde bile hesap farklı???

Yaklaşık 50 milyon insanı karantinaya alıyorsun,2 saat kala haber veriyorsun,bir sürü insan virüs kapıyor,insanlar 48 saat ekmek bulamayacakları için değil, verilen sözlerin her an tersi olabilme ihtimaline karşı deli gibi alışverişe gidiyorlar..

Yahu bugün bari bu at gözlüklerini çıkar,yanlışa yanlış de...not:bana ocu,bucu yakıştırması falan yapma,hayatında görebileceğin en apolitik insanlardan biriydim,ama bünyem artık bu kadar saçmalığı kaldırmıyor...
    O gönderim ötekileştirilmekle alakalı, ötekileştirildik diyenlerinizden hanginizin yaşam biçiminden dolayı tüm kamusal hakları elinden alındı?

uzatmayacağım.
    Son düzenleme : kitapci34; 11-04-2020 saat: 12:32.

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    O gönderim ötekileştirilmekle alakalı, ötekileştirildik diyenlerinizden hanginizin yaşam biçiminden dolayı tüm kamusal hakları elinden alındı?

uzatmayacağım.
    Keşke hiç gün yüzü görmeyeydiler.

Dinden soguttular.

İçlerinde ne biçim bir boktan yaşam varmış öğrendik.

Yalan ve iftira attıkları karşı taraf hayatta bunların yaptıklarının 100/1 yapmamışlardır.

Örnek güzel iman için gidilen ümreden şeytan olarak dönen o polise tükürenler içlerindeki pislikler açığa çıktı buda aldığım ders.

Bazı solcularda liboşluk yapıp akp ye destek oldular ve ağızlarının payını feto kumpasları ile aldılar.

Benim inandığım din bu değildi.

56 YILLIK hayatın BOZKURT olarak yaşadım şimdi TÜRKÇÜ yüm.

akp lilerden çok çok daha fazla bana yakın olanlar koministler oldu.

İçleri neyse o

Geçmişte 2 gurubuda kullanmışlar buda çıkardığım bir durum.

Din deyip tekke ve zaviyeleri açarak kilise artı yahudi vakıflarına yol verenler bu dinci iktidar.

Bizlerin zerre şaşmadan ATATÜRK yolunda gitmemiz gerekli ve tavizde vermeden.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •