Þu forumda takýlýyorsun ve hala Akp yönetimini savunuyorsun.
Ben bunlar kadar kurnazýný ,bencilini kibirlisini toplumun yarýsýný ötekileþtireni ya bizdendir ya yok olursun anlayýþýný hiç görmedim.
Bir belediye yardýmý yahu ona bile dayanamadýlar, 18- 20 yaþ arasý iþçileri gidin çalýþýn size sokak yasak deðil dediler. Bunlar Ýstanbul belediye baþkanlýðý koltuðunu çalmaya kalkýþtýlar nesini beðeniyorsunuz bunlarýn????
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben pazartesi ise gideceðim ve hasta olduðunu bilmediðim bir çok kiþiyle karþý karþýya olacaðým bu yüzden .. Bu lanet virus zaten temas istiyordu temasýn kralýný yaptýk ..
Neyse sabahý ettik cidden yorgundum ama bu olanlarý aklim almadi uyuyamadým .. Umarým empati yapmayý umarým yanlýþa yanlýþ dogruya doðru demeyi öðrenebiliriz ..
Not : son yazýþmalarý bu hassas donemden dolayý sileceðim , bilginiz olsun ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýyi sabahlar herkese
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
maskeyi
sosyal mesafeyi
sýk sýk ellerinizi sabunla yýkamayý ihmal etmeyiniz
el altýnýzda, yaný baþýnýzda kolonya mutlaka ama mutlaka olsun.
yediðiniz meyvelerin kabuklu olanlarýný soymadan önce mutlaka sabunla yýkayýnýz
yýkanamayacak olanlarý kuru gýda çerez vs vs mutlaka izole bir yerde beklettikten sonra tüketiniz.
Son düzenleme : kitapci34; 11-04-2020 saat: 06:22.
hatunun telefonuna bir mesaj gelmiþ
bir köyde galiba bir kadýna taný konulmuþ
karantinaya konmadan önce
ahalinin tamamýna sarýlýp vedalaþýp helallik almýþ
ne diyeyim ben.
Yer Ýmleri