Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Bayağıdır uzagim güncel fiyatları bilmiyorum lakin tahminim devlet SUT dan ayaktsn bir hasta için muayene ultrason tüm tetkik film dahil mr tomo hariç 40-50 TL öder. Hastane de bu paranın üç katı kadar fark alır devlet ne ödüyorsa ABCD sınıfına göre %300e kadar fark alır ayriyeten ultrason için de para alır normal de ayaktan bir hasta için öyle bir ödeme yok ameliyat olmadan hiç bir hastane ayakta kalamaz. Brüt den hastadan ve devletten ne aldı bunun %50*70 ini doktor alıyor. Nette vergi çıkınca %20-25 kalır doktora bide cerrahi branş da medikaller den fatura üzerinden %30*50 komisyon alan var

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    İşimiz Allaha kaldı, Yazın mor ışık tedavisi ile bitecek İnşallah.
    işimizin allah(cc) a kalmadığı zaman mı varmış?
    tedbir bizden takdir allah(cc)dan.

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kardeşim, senin klavyende nokta ve virgül tuşları çalışmıyor mu... çalışıyorsa araya serpiştirsen yazarken...
    Benimde dikkatimi çekti.
    Tam 57 tane kelime var cümlenin içinde.

4. atalarımız ne güzel söylemiş: balık baştan kokar.
    ve eklemişler: imam .... cemaat ....

halka yüklenmenin, onlar için gerekli, bize (elit/herbokolog kesim) göre ise gereksiz alımlarını eleştirmenin anlamı yok.

yönetenler muhtemelen bir ilke imza attılar: 2 saat öncesinden sokağa çıkma yasağı.
    işin garibi, haberi verdiler ve detaylar birazdan dediler. sen birazdan dedin; ama o anda insanlar saniyeler içinde eksikleri saptayıp sokağa fırladılar bile. geçmiş olsun. döndük başa.

yazık oldu. en başta sağlık emekçilerine...

artık kendime ''bizi yönetenler daha ne kadar saçmalayabilirler'' diye sormuyorum. biliyorum ki bu yönetimin saçmalama hakkı sınırsız ve çıta her gün yükselmekte; ve ne acıdır ki kurunun yanında yaş da yanmakta.

bu satır: yazıya dökemediğim küfürler...

sonumuz hayrolsun.
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ayasofya sorun fiyat listesi degil yazdigim gibi daha once Sigorta baslangic tarihine bakiyorlardi simdi ise policendeki teminata bakiyorlar . istersen 8 ay once baslamis ol istersen 18 yil once . hamilelik icin teminat ekletip extra ucret odemedi isen Hamilelikde ozel saglik sigortasini kullanamiyorsun . .. Hatta sunuda ekliyelim yurtdisi agis var diyelim istanbulda tedavi olursan su kadarini oderim hakkaride olursan su kadarini oderim demiyor .. ama artik Turkiyede ozel saglik sigorta fiyatlari ikamet ettigin sehire gorede fiyatlari degisiyor [ onceden surekli istanbul yaptiriyordum . belki onceden de vardi ama dikkat etmemistim ] ben bir cok ulkede yasadim bu sekilde bir uygulama gormedim
    Fiyatlar karışık devletin beş kuruş ödemediği tetkike sigorta özel den bahsediyorum 10 kat fazla fatura ediyor onlarda TTB nin fiyat listesi geçerli. Özel sigorta olmasa daha az öder

6. Bu Matrix 4 2021 Mayıs'ına kalmış.

Virüs vs acil çözüm beklemesin kimse.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Paylaşma sebebim siyasi değil,bilgilendirme amaçlıdır.
    Tabiki biz de yedik dediğinizi, AMK memleketinde belediyeler yokmu, Vefa sosyal dötümünden dağıtılması ne?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Ayni statudeki bir devlet memuru Istanbul'da gorev yapiyorsa 6000 ama Mersin'de gorev yaparsa 3000 mi aliyor ? Istanbul ikametli sigorta yaparsan 17bin Mersin ikametli sigorta yaparsan 11bin . ne alaka
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 565/1002 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •