Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sadece Bizansta milyon kişilik hareket olmuştur, nereden mi biliyorum Türk insani sigarasını % 90 günlük alır.

Sigara bağımlısı bir insan, evdeki ekmekten önce sigarasını düşünür.
    Ben de gittim aldım.
    Belki 50 kişiye yakın vardı.
    Tırişkadan bir yerdeyim üstelik.
    Merkezi yerleri düşünemiyorum.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sabah yazdıklarımı okudunuz hala böyle diyorsanız söylenecek bir laf yok .. Bilim kurulu üyesinin söyledikleri yukarıda duruyor okuyun .. Bu yapılan işlemin savunulacak yani yok, koordinesiz yapılmış bir durum .. Fırın, su, eczane açık olacak denilse sorun yoktu is isten geçtikten sonra denildi .. Markete gidemeyen bakkala daldı ne farkı var .. Neyse ..
    İcisleri bakanı tabii ki daha iyi bilir ama 30 Büyükşehir’de sadece 250 bin kişi hareketi olduğu sizce olası mi? Bence imkansız
    Kitap okumamanın sonuçları bunlar...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Ben de gittim aldım.
    Belki 50 kişiye yakın vardı.
    Tırişkadan bir yerdeyim üstelik.
    Merkezi yerleri düşünemiyorum.
    50 Milyon kişinin sadece % 1 sokağa çıksa 500 bin kişi yapar, yalanın da bir edebi olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    twitterdan

Bunlar virüse de hasta garantisi vermiş olmasın?
    Kahkaha patlattim

İçişleri Bakanlığı: '31 ilimizde toplam 63 milyon 640 bin vatandaşımızın neredeyse tamamı evlerinde kaldı'

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri Bakanlığı: Yasağı ihlal eden 2 bin 756 kişiye işlem yapıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bizans 15 milyon kişi % 35 civarının yani 5 milyon kişinin ekmek, süt, sigara ihtiyacı olsa ve bunların sadece % 10 civarı sokağa çıksa yine 500 bin kişi yapar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Ortalama 4 5 gün kulukça ile önümüzdeki hafta salı - çarşamba gibi dün gecekiler ve bulaştırdıkları kişiler hastanelerde olacaklar. 15 - 20 gün içinde malesef vefat edecekler. Muhtemelen de %90 komple ülkece sokağa çıkma yasağı gelmeden düzelmeyecek bir sürece girdik dün gece. ABD'nin hali ortada. Daha hindistan, brezilya gibi ülkelerde tam anlamıyla salgın başlamadı.

Spotta 1.5 cent bu tepki rallisi ile %30 olasılıkla ihtimal dahilinde ama sonrasında 1 cent yolu gözüküyor olabilir, tabi bunlar varsayım, geleceği kimse tahmin edemez, günlük sisteme göre hareket ediyor olacağım.

Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •