Akaryakýt Fiyatlarýnda Ýndirim
03/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 14 KRÞ/LT pompa fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir.
Akaryakýt Fiyatlarýnda Ýndirim
03/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 14 KRÞ/LT pompa fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Iskenderun'da freni boþalan týr, polis ekiplerinin uygulama
noktasýndaki araçlara çarptý, 5 kiþi hayatýný kaybetti, 15 kiþi yaralý //
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD'de yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 1047 artarak 5 bin 137'ye yükseldi.
Erdoðan: "Kovid 19 hastalýðý döneminde belediyelerimize çok daha önemli görevler düþüyor"
Erdoðan: "Bilhassa iþsiz kaldýðý veya yetersiz gelire sahip olduðu için geçim sýkýntýsý yaþayan vatandaþlarýmýzý asla yalnýz býrakmamalýyýz"
Erdoðan: "(Belediyelerde) Temizlik ve korunma malzemelerinin temini ve daðýtýmýný yaygýn þekilde sürdürmeliyiz."
Erdoðan: "AK Parti olarak milletimizi bugüne kadar hayal kýrýklýðýna uðratmadýk"
Erdoðan: "En büyük önceliðimiz vatandaþlarýmýzýn geçim sýkýntýsýna düþmeden temel ihtiyaçlarýný karþýlayabilmesini saðlayabilmektir."
Erdoðan: "Hamdolsun birçok ülkeye kýyasla iyi bir yerdeyiz ama bunu yeterli görmüyoruz."
Erdoðan: "Türkiye Allah'ýn izniyle bu salgýný yenecek güce ve kapasiteye sahiptir."
Erdoðan: "Panik yapmadan, akýlcý, dengeli ve gerçekçi adýmlarla mücadelemizi kararlýlýkla yürütüyoruz."
Erdoðan: "Umut vermek, güven aþýlamak, katký sunmak yerine karamsarlýk pompalayanlarý milletimiz asla affetmeyecektir."
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý, Milli Dayanýþma Kampanyasý'na 100 milyon lira ile katýldýklarýný bildirdi.
Yer Ýmleri