Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bir hisse yukselebilir bunda sorun yok ama bu hisse niye yarin kiyamet kopacak gibi gidiyor onu anlamadim. Bu tarz hareketler genelde bir zirveyi gecince olur. Mesela Gubrf Smart vs guzel ornekler ama bu hisse tepeden yuzde 75 dusmus ve bu dususlerde sert olmus. Neden bunun tahtacisi silkeleme hic yapmiyor onu anlamadim.
    ya güzel kardeşim, senin bu kadar hırs yapmanın nedeni ne ben de onu anlamadım.
    milyon tane hisse var gıdada teknolojide..
    nedir bu pgsus takıntısı?
    hakkaten üzülüyorum kaybetmene. güzel insansın sonuçta. yapma böyle..
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

Alıntı Originally Posted by MCMIII Yazıyı Oku
    ya güzel kardeşim, senin bu kadar hırs yapmanın nedeni ne ben de onu anlamadım.
    milyon tane hisse var gıdada teknolojide..
    nedir bu pgsus takıntısı?
    hakkaten üzülüyorum kaybetmene. güzel insansın sonuçta. yapma böyle..
    Kaybettigimiz bir sey yok su ana kadar. Iki gundur az oynuyordum. 45 lira gecmesini beklemiyordum o yuzden dun biraz fazla kaybim oldu. Bugun pek degildi kaybim. 50.7x maliyetim vardi 51.30 kapadi.

Ama olurda yarin yine boyle cikarsa cok kaybim olur. 50 lira altina duserse dusmesini beklerim 53 lira uzerinde stoplarim.

Niye pgsus. Kisa vadede en cok getiri alabilecegim hisse bu. Eger bu hareketleri yeni zirve yapan bir hisse yapsaydi shortlamazdim. Cunku cok fazla ky olmuyor.

Viopta cok fazla secenek yok pay vadelide. Bir kagidin likit olmasi lazim. Bankalar disinda da bu cok az kagitta var. Ben spot ile hic ilgilenmiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kaybettigimiz bir sey yok su ana kadar. Iki gundur az oynuyordum. 45 lira gecmesini beklemiyordum o yuzden dun biraz fazla kaybim oldu. Bugun pek degildi kaybim. 50.7x maliyetim vardi 51.30 kapadi.

Ama olurda yarin yine boyle cikarsa cok kaybim olur. 50 lira altina duserse dusmesini beklerim 53 lira uzerinde stoplarim.

Niye pgsus. Kisa vadede en cok getiri alabilecegim hisse bu. Eger bu hareketleri yeni zirve yapan bir hisse yapsaydi shortlamazdim. Cunku cok fazla ky olmuyor.

Viopta cok fazla secenek yok pay vadelide. Bir kagidin likit olmasi lazim. Bankalar disinda da bu cok az kagitta var. Ben spot ile hic ilgilenmiyorum.
    sondan başlayayım, spotla ilgilenmiyorum demişsin. çok değil bir hafta önce spottan 14 liradan ardyz alabilirmişsin 50 bin lot
    rahat rahat. bugün 20 lere merdiven dayadı, yarın ve sonrası ne olur, bilinmez..

4 liralardan uluun alabilirmişsin. bugün 5.40 tavan..
    ya da 4 liralardan rtlab, bugün 7 lira tavan.

nedir bu hisselerin özellikleri: teknoloji, gıda, biyoteknoloji..

yani demem şu ki: devir teknoloji, gıda, ilaç ise bir şekilde bunlardan birinde pozisyonun olmalı.

ha sen dersen ki benim spotla işim olmaz, o zaman benim söylediklerim de çöp olur doğal olarak ))

şansın bol olsun kardeşim. ne diyeyim..
    ''insan gerçek dostlarını felaket anında tanır; yenilgi yılları iyi bir okuldur.''

Alıntı Originally Posted by MCMIII Yazıyı Oku
    sondan başlayayım, spotla ilgilenmiyorum demişsin. çok değil bir hafta önce spottan 14 liradan ardyz alabilirmişsin 50 bin lot
    rahat rahat. bugün 20 lere merdiven dayadı, yarın ve sonrası ne olur, bilinmez..

4 liralardan uluun alabilirmişsin. bugün 5.40 tavan..
    ya da 4 liralardan rtlab, bugün 7 lira tavan.

nedir bu hisselerin özellikleri: teknoloji, gıda, biyoteknoloji..

yani demem şu ki: devir teknoloji, gıda, ilaç ise bir şekilde bunlardan birinde pozisyonun olmalı.

ha sen dersen ki benim spotla işim olmaz, o zaman benim söylediklerim de çöp olur doğal olarak ))

şansın bol olsun kardeşim. ne diyeyim..
    Eskiden oynardim ama ben bir portfoy yatirimcisi degilim. Alayim da bekleyeyim olmuyor. Yapamadim bugune kadar

Bu soyledigin hisseleri bilmiyorum. Ciddi soyluyorum ben xu30 disina hic bakmiyorum. Ne artanlar ne azalanlar ne bist100 vs.

Hatta xu30 a bile bakmiyorum. Takip ettigim hisse 10 u gecmez. Onlarda sunlardir

GARAN THYAO HALKB VAKBN PGSUS EREGL KRDMD SISE

Arada bir Tuprs ve Petkm e bakiyorum.

Bu kadar

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eskiden oynardim ama ben bir portfoy yatirimcisi degilim. Alayim da bekleyeyim olmuyor. Yapamadim bugune kadar

Bu soyledigin hisseleri bilmiyorum. Ciddi soyluyorum ben xu30 disina hic bakmiyorum. Ne artanlar ne azalanlar ne bist100 vs.

Hatta xu30 a bile bakmiyorum. Takip ettigim hisse 10 u gecmez. Onlarda sunlardir

Bu kadar
    Adamlar küçük hisselerde şirket aracılığı ile arada tüm sahipleri tarıyor, sonra trade eden ve etmeyen ayıklıyor, patron ile anlaşıp fezaya çıkarıyorlar, sonra yükselenler listelerinde başta görününce yeni alıcılar geliyor ve satışa geçiyorlar, çok düştü tepki olur diye alanlar oluyor (ben de arada giriyorum) vs ama sonra hiç kimseyi takmadan veriyorlar, sonra mecburi yatırımcılar bir daha operasyon olur diye yıllarca bekliyor. SPK zaten brüt takas getirdi operasyoncuların işini kolaylaştırdı, satarken yalnız kendileri satıyor genelde yancı olmuyor.

Bankalar itibar şirketi olduğu için işlemler usturuplu oluyor. BIST10 genelde güvenilir şirketler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adamlar küçük hisselerde şirket aracılığı ile arada tüm sahipleri tarıyor, sonra trade eden ve etmeyen ayıklıyor, patron ile anlaşıp fezaya çıkarıyorlar, sonra yükselenler listelerinde başta görününce yeni alıcılar geliyor ve satışa geçiyorlar, çok düştü tepki olur diye alanlar oluyor (ben de arada giriyorum) vs ama sonra hiç kimseyi takmadan veriyorlar, sonra mecburi yatırımcılar bir daha operasyon olur diye yıllarca bekliyor. SPK zaten brüt takas getirdi operasyoncuların işini kolaylaştırdı, satarken yalnız kendileri satıyor genelde yancı olmuyor.

Bankalar itibar şirketi olduğu için işlemler usturuplu oluyor. BIST10 genelde güvenilir şirketler.
    ariston hocam,
    küçük hisseler başlıklı/konulu bu mesajın benim yazdığım hisseleri de içeriyor mu?

7.  Alıntı Originally Posted by MCMIII Yazıyı Oku
    ariston hocam,
    küçük hisseler başlıklı/konulu bu mesajın benim yazdığım hisseleri de içeriyor mu?
    Malesef GARAN dahil hepsi küçük bizdeki hisselerin. O yüzden yabancı buraya ne para, ne adam allocate etmiyor.
    Koyunun olmadığı yerde keçi Abdurrahman Çelebi oluyor.

Usturuplu adamların hisseleri usturuplu hareket ediyor.

Çok hassas adamların hisseleri de heyecan vermiyor muhtemelen.

Borsaya heyecan gelebilmesi için
    1- Şirket ele geçirme veya yönetime adam sokabilme yolları açık olmalı ki gerçek iddialaşma olsun
    2- Bedelliler piyasa fiyatından olmalı +-%20 olabilir.
    3- Fiyat ile nakit akışı arasında düzgün bir bağlantı olmalı. İnsanlar dükkan, konut, taksi alıp kiraya veriyor, kira yanında nüfus artışı ile gelen değer artışından yararlanıyorlar.
    4-
    5-
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Bu kadar
    anladım )
    bol şans...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •