Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce, iller arasındaki adres bildirimi tescil işlemleri 27 Nisan'a kadar durduruldu.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce, iller arasındaki adres bildirimi tescil işlemleri 27 Nisan'a kadar durduruldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ateist oldugu icin sevilen bir adam degildi
Dindarlar seviliyor uzun boylu olacaksin sesin gur cikacak babayigit olacaksin
https://whyevolutionistrue.wordpress...la-an-atheist/
Son 24 saat en çok vaka açıklayan ülkeler
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
80 milyonluk ülkedesin.1 kişi kaç kişiye bulaştırabiliyor.Eyvah eyvah diyerek bu feryat paniklendirmek neden.Kolay mı sanıyorsun bu virüsü engellemeyi.Elbet bir gün pik noktasını bulacak.Eyvah eyvah demekle virüs durmaz.Devlet elinden geleni yapıyor.Sen Amerika Avrupaya bak adamlar perişan şükretmek lazım her zaman.
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
ABD’de son 24 saatte 23265 yeni vaka tespit edilirken 2190 kişide hayatını kaybetti
Her sayfaya bir şükredici lazim.
Yer İmleri