-
Keşke söylenenler yalan olsa ciddi şüpheler içindeyim gerçekler hırsızların hakları var bizim yok demekki ne bankalara nede şirketlere güven var fırsatı bulan çuvalı sırtına vuran gidecek adalet kirlenirse vay halimize devrolan devralan tür değiştiren varlıklarını kiraya veren varlık satışı yapan şirketler genelkurul kararı almalı kararlar oylanmalı özel durum açıklaması yapılması lazım ne desem boş hakim olsaydım bunlar bana söylense yerin dibine girerdim adaleti temsil edeceğim ve aldığım kararlar hırsızın kul hakkı yiyenin gözüne baka baka sen haklısın diyeceğim olacak iş değil neyse 10 yıl oldu bir karar almadıklarına göre bir umudumuz var sürünüyor ama en azından yaşıyor bizim ömrümüz devletten aylık Allah'tan sağlık diyerek geçmedi emekli olduk bunada şükür ama bu adaletsizlik içimde 30 yıldır kanayan yara vijdan azabı gibi oturuyor içimde devlete güvendik pay sahiplerinin hakları ana yasal güvence altında diye ana yasa ana yasa değil kıvırcık yasa kaynanın damadına balık yedirmemesi fıkrasına benziyor kanunda var uygulayan yoksa Yasan neye yarar 30 yılıdır yalan talan yasa bilgi edinme yasasına layıkıyla uyuşuyor ve bilgi edinemiyoruz.Cavit çağlar tmsfyle helalleşmişler bizden asıl helallik istemesi lazım millete ödettiği borçlar için üstündeki yük kalkmış uzanlar, bezmenler neler gördük bitmeyen yalanların kılıfların takkelerin külahların işgüzarlıkların sonu bitmiyor rabaklar çukurovalar sifaşlar rakslar bitti mi bağlı ortakları belkide borsada işlem görüyorlar çekmecede yaşayan battı denilen büyük holdinglerin bağlı ortamlarındaki haklarımız ne oldu bize söylenenler çok fakat gerçeklerden uzak olanlar bağımsız denetim değerleme raporları bile açıklanmıyor adalet bekliyoruz bakalım bakalım kara kaplı defterinde Cavit Çağlar kadar hakkımız varmı birilerini çağlatan alayını ağlatan adalet.
Tek derdimiz kahve olsun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri